İLKADIM’DAN SEYİRLİK TERAS

İlkadım Belediye Belediyesi, Samsun en eski mahallerinden olan Kadifekale mahallesinde seyir terası yapacak.

Türkiye - 02-06-2013 17:07

İLKADIM’DAN SEYİRLİK TERAS
Kadifekale mahallesinin tepesinde bulunan geniş alanda seyir terası yapacaklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Denizi ve Samsun’u kuşbakışı en iyi cepheden gören alana vatandaşların aileleri ve çocukları ile hoşça vakit geçirebileceği yeni bir tesis inşa edeceklerini kaydetti. 

Demirtaş, “ Vatandaşların eşsiz deniz ve şehir manzarasını keyifle seyredebileceği seyir terasında gezinti ve dinlenme alanları, kafeteryası, spor parkı ile vazgeçilmez bir sosyal donatı alanı oluşturacağız Vatandaşlarımız, seyir terasımızda Samsun'u en iyi konumdan şehrin eşsiz deniz ve şehir manzarasını keyifle seyredebilecek.” dedi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer