İlmin Diğer Yarısını Tamamlamak

İnsanoğlunda eğer merak duygusu olmasaydı her alanda ilk çağlarda yaşıyor olurduk. Merak duygusu insanlarda düşünme ve tefekküre o da ilme kapı açmıştır. O yüzden de ilmin yarısı merak ise diğer yarısı da güzel soru sormaktır.

Köşe Yazıları - 20-05-2024 12:20

İlmin Diğer Yarısını Tamamlamak

Çocuklar hem merak etme hem de soru sorma konusunda fıtrattan gelen bir tutumla sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Onların en iyi şekilde yetişmesi için de sorduğu sorulara bıkmadan, usanmadan makul cevaplar vermek zorundayız. Onları geçiştirmek, yanlış bilgiler vermek onların geleceğini karartacağı için bu konuya özel önem verilmelidir. Onlara seviyelerine göre mantıklı cevaplar vermek onların kişilik gelişimine de katkı sunmak olacaktır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zuhruf Suresi 15. Ayeti

Zuhruf Suresi 15. Ayeti

16-05-2026 - Köşe Yazıları

Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik