Kaski"den saski"ye 2. Yardım eli

KASKİ Genel Müdürlüğü, selden dolayı mağdur olan Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü"ne 1 adet kanal açma aracı gönderdi.

Samsun Haber - 09-08-2012 09:46

Kaski
 
Samsun’da etkili olan şiddetli yağışların, sel ve taşkın sularına neden olduğunu belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konu hakkında şunları söyledi:
 
“Kısa süre önce sel felaketi yaşayan Samsun ilimiz yeniden sel suları ile baş etmeye çalışıyor. Genel Müdürlüğümüz, geçen ayki yaşanan sel felaketine yardım için iki adet kanal açma kombi aracı yollamıştı.

Başkanımız Mehmet Özhaseki’nin isteği üzerine bölgeye dün bir kez daha araç gönderdik. Hayri Suna şoförlüğündeki 38 ER 623 plakalı kanal açma kombi aracımızla Yaşar Eken ve Şaban Ok’dan oluşan kanal ekibimiz şu anda Samsun’nun yaralarını sarmak için çalışmalarına başladı.”
 
Batukan, sel sularının neden olduğu tüm olumsuzlukların bir an önce giderilmesini ve Samsun halkının böylesi bir felaket ile bir daha karşılaşmamasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Haberfx
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Doğan Her Bebeğe Bebek Destek Paketi

Canik'te Doğan Her Bebeğe Bebek Destek Paketi

23-06-2026 - Samsun Haber

İlkadım’ın Ana Atık Su Hattı Güçleniyor

İlkadım’ın Ana Atık Su Hattı Güçleniyor

23-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik