Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı'nda transfer

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyespor, oyuncusu Ceren Demirçelen'in sözleşmesini bir yıl uzattı

Spor - 23-05-2015 19:00

Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı'nda transfer

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyespor, oyuncusu Ceren Demirçelen'in sözleşmesini bir yıl uzattı.

Kulüp başkanı Hüdaver Eski, Kastamonu Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun kendilerine çok destek olduğunu ve gelecek yıl bunun daha da artacağını söyledi.

İlerleyen günlerde kulübe bir bina kazandırılacağını ifade eden Eski, şöyle konuştu:

"İletişimimiz, böylelikle bundan sonra daha iyi yürüyecek. Hedeflerimizi daha yüksek tutarak önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarına devam etmek istiyoruz. Bazı sporcularımızla önümüzdeki yıl yine devam edeceğiz, bazılarıyla yollarımızı ayırıyoruz. İmkanlar ölçüsünde iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Bugün imzaladığımız sözleşmenin Ceren'e de hayırlı olmasını temenni eder, spor hayatında başarılar dilerim."

Hüdaver Eski'nin konuşmasının ardından Demirçelen, bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat