Kavak'ta su sayacı uyarısı

SAMSUN (AA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, su abonelerinin sayaçlarını, tesisatlarını, hidroforlarını ve çeşmelerini don ve buzlanmaya karşı çok iyi korumaları gerektiğini söyledi

Güncel - 05-01-2015 15:00

Kavak'ta su sayacı uyarısı

SAMSUN (AA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, su abonelerinin sayaçlarını, tesisatlarını, hidroforlarını ve çeşmelerini don ve buzlanmaya karşı çok iyi korumaları gerektiğini söyledi.

Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, meteorolojik verilere göre ilçede hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşeceğini belirtti.

Bu nedenle su sayaç ve tesisatlarını don tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Sarıcaoğlu, "Su abonelerinin su sayaçlarını, tesisatlarını, hidroforlarını ve çeşmelerini don ve buzlanmaya karşı çok iyi koruması gerekir. Don tehlikesinden kaynaklanabilecek arızaların önlenmesi için açıkta bulunan su boruları soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılmalı ve yalıtım malzemesi ile izole edilmelidir. Sayaçlar muhafaza altına alınmalı, etrafı talaş, saman ve benzeri, soğuğu geçirmeyen malzemeler ile korunmalı" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul’da Ev Değiştirenler Taşınma Sürecinde Profesyonel Desteğe Yöneliyor

İstanbul’da Ev Değiştirenler Taşınma Sürecinde Profesyonel Desteğe Yöneliyor

29-09-2026 - Güncel

Başkanlar dahil herkese yapılsın!

Başkanlar dahil herkese yapılsın!

29-09-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat