Kütahya’da Cezaevi Firarisi Operasyonu

Kütahya’da yaklaşık 1 ay önce tedavi gördüğü hastaneden firar eden tutuklu şahıs, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı

Güncel - 27-09-2015 19:47

Kütahya’da Cezaevi Firarisi Operasyonu
Kütahya’da yaklaşık 1 ay önce tedavi gördüğü hastaneden firar eden tutuklu şahıs, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Olay, Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ’uyuşturucu ticareti yaptığı’ iddiasıyla Kütahya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan 19 yaşındaki Süleyman G., tedavi amacıyla getirildiği Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yaklaşık bir ay önce firar etti.
Süleyman G.’nin, Hamidiye Mahallesi’ndeki evinde saklandığı ihbarını alan polis ekipleri, operasyon düzenledi. Polisin geldiğini gören Süleyman G., evde bulunan yakınlarını dışarı çıkardıktan sonra bir arkadaşını rehin aldı. Ekiplerin ikna etmesi sonucu bir süre sonra arkadaşını da serbest bırakan şahıs, teslim olmayacağını söyledi.
Polis ekipleri, cezaevi firarisi şahsın ikna edilememesi üzerine evin içine gaz bombası attı. Gazdan etkilenen Süleyman G., pencereden dışarı çıktıktan sonra elindeki bıçakla teslim oldu.
Süleyman G., DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel

Samsun’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

Samsun’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

29-04-2024 - Güncel