Lüks Yaşamı Arayanlar İçin Özel Konut Projeleri

Güncel - 16-01-2024 17:33

Lüks Yaşamı Arayanlar İçin Özel Konut Projeleri

Akyapı tarafından hayata geçirilen konut projeleri aileniz ve kendiniz için hayal ettiğiniz yapıya mümkün olan en kısa süre içerisinde ulaşmanızı sağlıyor. Herkes ailesi ile birlikte, istek ve beklentilerini karşılayan, huzur dolu bir evde yaşamak ister. İstanbul'un dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak anılmaya başlaması ise bu isteğinizi karşılayan evi bulmanız konusunda zorlanmasına yol açmıştır. Her geçen gün artan nüfus ve nüfusu karşılamak adına hızla yükselen yapılar her zaman istediğinizi verme konusunda etkili değildir. Yapıları değil güveni inşa etmeyi birinci hedefine koyan ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Akyapı, hayata geçirdiği konut projeleri ve lüks bir yaşam isteyenlerin tercihi olmayı başaracak çok sayıda seçenek sunuyor.

 

Huzur Arayanlara: Limonlu Bahçe Konakları

Türkiye'nin değil dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak anılan İstanbul her geçen gün daha kalabalık hale geliyor. Buna rağmen sunduğu eşsiz fırsatlar ve iş olanakları sebebiyle pek çok kişi bu şehri terk etmek istemiyor. Buna rağmen huzurlu bir hayat istiyor ve bunun için izlemeniz gereken yol hakkında kafa karışıklığı yaşıyorsanız Akyapı tarafından hayata geçirilen ve İstanbul konut projeleri arasında yer alan Limonlu Bahçe Konakları sizler için en iyi seçeneklerden biri olabilir!

 

Limonlu Bahçe Konakları İstanbul'un en kalabalık ve gözde yerlerinden biri olan Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Dolayısıyla hayal ettiğiniz evde huzurlu bir hayat yaşamak için İstanbul'dan çok uzak olmanıza gerek kalmıyor. Fakat buna rağmen kalabalıktan tamamen uzak ve huzurlu bir hayat için kapılarını sizlere açıyor.

 

196.796 metrekare toplam inşaat alanında; 509 adet toplam konut ve 148 adet ticari ünite ile hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları her istek ve ihtiyacı başarılı şekilde karşılayabilecek niteliğe sahiptir. Site içerisinde gölet, 67 çeşit bitkiye ev sahipliği yapan yeşil alanlar, yürüyüş yolları ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda olanak bulunur.

 

Hayallerinizin Bir Adım Ötesinde

Limonlu Bahçe Konakları olmak üzere pek çok konut projeleri ile isminden sık sık söz ettirmeyi başaran Akyapı hayal ettiğiniz eve kısa süre içerisinde kavuşmanız konusunda sizlere olanak sağlıyor. Limonlu Bahçe Konakları’nın özellikle geniş aileler tarafından çok yoğun bir ilgi görmesini sağlayan bazı önemli özellikleri bulunuyor. Bunların arasında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 gibi farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde inşa edilmiş yüksek tavanlı ve geniş balkonlu daireler başta geliyor.

Bunların haricinde;

  • Daire tahsisli bahçeler,
  • Çocuk oyun alanları,
  • Kapalı yüzme havuzu,
  • Kapalı çocuk yüzme havuzu,
  • Kuru temizleme,
  • Ortak bahçe,
  • Voleybol sahası,
  • Toplantı odası,
  • Masa tenisi odası,
  • Basketbol ve futbol sahası,
  • Buhar odası ve sauna,
  • Fitness merkezi,
  • Kapalı otopark ve hamam gibi olanaklar da İstanbul konut projeleri arasında yer alan Limonlu Bahçe Konakları’nın tercih edilmesin sağlayan özellikleri arasında yer alıyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kahve Dünyası’ndan Yahudilere özel 'hamursuz' kek!

Kahve Dünyası’ndan Yahudilere özel 'hamursuz' kek!

09-05-2024 - Güncel

Gazze'de Ateşkes Sağlanana Kadar Derslere Girmeyeceğiz

Gazze'de Ateşkes Sağlanana Kadar Derslere Girmeyeceğiz

09-05-2024 - Güncel