Maden mühendisi, şirketin genel müdürünü rehin almak istedi

BARTIN (AA) - Bartın'ın Amasra ilçesindeki özel bir maden şirketinden 2007'de işten çıkarılan ve şirketin genel müdürünü rehin almak için beline dinamit düzeneği bağlayarak idari binaya giren maden mühendisi uzun çabalar sonucu ikna edildi

Güncel - 08-09-2015 18:30

Maden mühendisi, şirketin genel müdürünü rehin almak istedi

BARTIN (AA) - Bartın'ın Amasra ilçesindeki özel bir maden şirketinden 2007'de işten çıkarılan ve şirketin genel müdürünü rehin almak için beline dinamit düzeneği bağlayarak idari binaya giren maden mühendisi uzun çabalar sonucu ikna edildi.

Alınan bilgiye göre, Tarlaağzı köyü mevkisinde kömür çıkarılan özel bir şirkette 2004-2007 yılları arasında çalışan maden mühendisi M.P. (27), öğle saatlerinde 6 gün önce greve başlayan arkadaşlarına destek vermek için bölgeye geldi.

Burada bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden M.P, maden ocağında galeri açma çalışmalarında kullanılan dinamitleri beline bağlayıp idari binaya girerek şirketin genel müdürü S.Ş'yi rehin almak istedi. Bir süre M.P. ile boğuşan S.Ş, kurtularak dışarı çıktı.

Çalışanların durumu bildirdiği jandarma ekipleri bina çevresinde güvenlik tedbiri alırken, olası patlamaya karşı itfaiye ve ambulans ekipleri alanda bekletildi.

Zaman zaman pencereye çıkarak işçilere seslenen ve beline sarılı dinamitleri patlatacağını söyleyen M.P'yi, binaya girerek bir süre görüşen İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur ikna etti.

M.P, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

27-06-2026 - Güncel

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

27-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer