MHP Heyeti Güler’le Görüştü
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban KILIÇ beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile S.S. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hacı Eyüp GÜLER'i makamında ziyaret etti.
Tarih
- 22-12-2012 17:22
Yaklaşık üçbin beşyüz esnafın kayıtlı olduğu kurumun hem üye esnaflara hemde her kesimden insanın değişik türdeki ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışarak Samsun'umuza faydalı büyük bir kurum olduğu gözlemlendi.
Esnaf ve Sanatkarların genel ekonomik yapıdaki olumsuzluklardan som zamanlarda menfii yönde daha çok etkilendiğini belirten H.Eyüp GÜLER, "icra takibine düşen üye sayısının her geçen gün arttığını belirterek kooperatif olarak arzu edilmeyen bu duruma düşen üyelere ellerinden gelen her yardımı yaptıklarını ifade etti.
MHP İl Başkanı Şaban KILIÇ ise" ekonomik ve sososyal politikalarımızı belirlemede bizlere rehber olacak çok faydalı bilgiler aldık.Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.
DİĞER HABERLER
eşya depolama
ahsap mobilya
Turkey Hair Transplant Packages
ts3 satın al
Anlaşmalı Boşanma Davası
FUE
iptv bayilik
Eşya depolama
iptv bayilik