Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem, Vali Cirit'i ziyaret etti

ARTVİN (AA) - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Artvin Valisi Kemal Cirit'i ziyaret etti

Güncel - 21-11-2014 09:30

Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem, Vali Cirit'i ziyaret etti

ARTVİN (AA) - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Artvin Valisi Kemal Cirit'i ziyaret etti.

Doğuş AŞ tarafından yaptırılan Ayhan Şahenk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış ve Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak eğitim kampüsünün temel atma törenlerine katılmak üzere Artvin'e gelen Erdem, Vali Cirit'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ve AK Parti İl Başkanı Erkan Balta'nın da katıldığı ziyarette konuşan Erdem, Artvin'in milli eğitim açısından sorunları en az illerden biri olduğunu belirterek, "Yapılan inşaatlarla birlikte belki birkaç inşaattan sonra sorunu kalmayacak. Öğretmen olarak yüzde 90 dolu durumda bir ilimiz. Bunlar önemli verilerdir" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak Artvinlilerin emrinde olduklarını ifade eden Erdem, yapılacak yatırımların hayırlı olmasını diledi.

 

Vali Cirit ise Artvin'in eğitim alanında son dönemde ciddi anlamda yol katettiğine işaret ederek, Artvin'de 30 bin öğrenci, 2 bin 500'e yakın öğretmen ve 175 civarında okulla eğitim öğretime devam edildiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Bakan Yardımcısı Erdem, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

Canik'te Karadeniz'in En Büyük Macera Parkı Açılıyor

12-05-2026 - Güncel

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

Mete Koca'dan zehir zemberek açıklamalar

12-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik