Mobil Uygulamalarda Kredi Kartsız Alışveriş Yapmanın Yolları

Android mobil uygulama ve oyunlarda geçerli olan Google Play Kodları ile kredi kartsız mobil uygulama içi alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Teknoloji - 24-03-2022 10:56

Mobil Uygulamalarda Kredi Kartsız Alışveriş Yapmanın Yolları

Android ve iOS cihazlarda binlerce mobil uygulama için abone olmak, öğe satın almak ya da mobil oyunlarda geçerli paket alımları için kredi kartı olmadan sanal alışveriş yapmak çok kolay!

Google Play Store ya da App Store hesabınıza yükleyeceğiniz dijital hediye kartı bakiyeleri ile hesabınıza kredi kartı tanımlamadan mobil uygulama içi alışverişlerinizi kredi kartsız yapabilirsiniz.

Oyunfor.com benzeri siteler aracılığıyla satın alacağınız Google Play Kodu ve App Store Hediye Kartı bakiyeleri sayesinde mobil oyun ve uygulamalarda kullanmak üzere Store hesabınıza dijital bakiye yükleyebilirsiniz.

IOS için iPhone ve iPad, Mac ve Macbook cihazlarda kullanılan App Store uygulaması için Oyunfor’dan satın alacağınız 25 TL ve 50 TL App Store Hediye Kartı bakiyeleri ile hesabınıza kredi kartsız bakiye yükleyebilirsiniz.

Kullandığınız mobil uygulamalar ve en popüler oyunlarda uygulama içi öğeleri satın almak için App Store Hediye Kartlarından yararlanabilirsiniz. IOS cihazlarda en çok oynanan mobil oyun seçilen Among Us, Roblox, Call of Duty gibi oyunlarda; yüklediğiniz App Store Hediye Kartı bakiyeleri sayesinde oyun içi paket alımlarınızı yapabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl en çok oynanan mobil oyunlardan seçilen Roblox için alternatif olarak kredi kartı tanımlamadan satın alabileceğiniz Roblox Robux hediye dijital kartları ile oyun içerisinde satın almak istediğiniz avatar gibi öğeler ve çevrim içi sanal dünyanızı zenginleştirmek için Robux bakiyesinden yararlanabilirsiniz. Oyunfor e-ticaret dijital oyun platformunda satılan Roblox Robux ile direkt olarak hesabınızda aktif edeceğiniz Robux kodları her cihazda geçerlidir.

Android mobil uygulama ve oyunlarda geçerli olan Google Play Kodları ile kredi kartsız mobil uygulama içi alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Google Play Store hesabınıza yükleyeceğiniz 25 TL, 50 TL, 100 TL, 250 TL, 500 TL, 1000 TL gibi Google Play Kodu satın alımlarınızı yetkili satış sitesi olan Oyunfor’dan yapabilirsiniz. Tüm android uygulamalarda ve oyunlarda geçerli olan bu bakiyeler sayesinde avantajlı Google Play dünyasında hem alışveriş yapın , hem de puan biriktirirsiniz. Diğer uygulama içi alımlarınızda bu puanları istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Sadece Google Play Kodu alımlarınızda geçerli ekstra oyun içi öğelere de be şekilde sahip olabilirsiniz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sinema ve Dizi Tutkunlarının Buluşma Noktası - CinPic

Sinema ve Dizi Tutkunlarının Buluşma Noktası - CinPic

06-05-2024 - Teknoloji

E-Ticaret Ürün Bulma Rehberi - Çevrimiçi Ticarette Başarıya Giden Yol

E-Ticaret Ürün Bulma Rehberi - Çevrimiçi Ticarette Başarıya Giden Yol

16-02-2024 - Teknoloji