MÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi ve temel ihtiyaç maddesi yardımı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler sonrası büyük yıkıma uğrayan bölgelere yardım gönderdi.

Güncel - 07-02-2023 16:21

MÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi ve temel ihtiyaç maddesi yardımı

Derneğin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda MÜSİAD'ın depremin yaşandığı ilk andan itibaren oluşturulan kriz masası ile bölgedeki MÜSİAD şubeleri aracılığıyla ihtiyaçları raporladığı ve ilgili devlet makamlarıyla tam koordinasyon halinde çalıştığı bildirildi.

 

Açıklamalarda ayrıca Ankara, Burdur, Sivas, Uşak, Ordu, Batman, Van, Bursa, Kırıkkale, Denizli, Kocaeli başta olmak üzere birçok ilden çok sayıda yardım aracı ve iş makinesinin afet bölgesine sevk edildiği belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

17-05-2026 - Güncel

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik