ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE KABİR ZİYARETİ

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinleri kapsamında, vefat etmiş olan öğretmenlerin mezarlarını ziyaret ettiler

Türkiye - 20-11-2014 18:00

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE KABİR ZİYARETİ
Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinleri kapsamında, vefat etmiş olan öğretmenlerin mezarlarını ziyaret ettiler.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ve okul müdürleri hazır bulundular. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Kur’an-ı Kerim okuyarak merhum öğretmenlerin ruhuna hediye edildi. Görev arkadaşlarına dualar ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, "Arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezarlarını ziyaret etmek istedik ve bundan sonra her yıl bu ziyareti gerçekleştireceğiz" dedi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik