Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde 8 yıl boyunca başörtüsü zulmü gerçekleştiren eski rektör Ferit Bernay, yeniden gelmeye başladı.
Çocuk Ürolojisi Genitoüriner Cerrahi Kursunda konuşan Ferit Bernay’ın haberinin Bernay döneminde en fazla mağduru olan ve zulüm yaşayan şimdiki yönetim tarafından OMÜ’nün resmi internet sitesinde manşete taşınması tepkilere sebep oldu.
"Çocuk Ürolojisi Genitoüriner Cerrahi Kursu"na eğitmen olarak; Doç. Dr. Ünal Bıçakcı (Samsun), Prof. Dr. Şaban Sarıkaya (Samsun), Prof. Dr. Ferit Bernay (Samsun), Prof. Dr. Ender Arıtürk (Samsun), Prof. Dr. Cüneyt Günşar (Manisa), Doç. Dr. Ayşe Karaman (Ankara), Prof. Dr. Kerem Özel (İstanbul), Prof. Dr. Murat Alkan (Ankara) ve Doç. Dr. Arzu Şencan (Manisa) katıldı.
















kl
OMÜ'nün mevcut yönetiminin Ferit bernay ve ekibiyle sorunu olmadığı, daha önceki birçok resimde de gösterilmişti. Eee ferit bernay ve ekibi olmasaydı, mevcut yönetim, yönetime gelebilir miydi? diyet borcu başka bir şey....birileri cefasını yaşar birileri sefasını bu dünya böyle, ya obür dünya!!! 8 yıl önce