Ordu-Giresun Havaalanı 2014’te Tamam

Canikli, ''Havaalanı, Giresun ve Ordu'nun her anlamda önünü açacak, iki ilimizi sıçratarak ve bölgede öne çıkaracak bir projedir''

Tarih - 21-10-2012 11:22

Ordu-Giresun Havaalanı 2014’te Tamam
Ordu-Giresun havaalanı inşaatı sahasında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Canikli, her geçen gün yatırımın ihtişamı ve büyüklüğünün ortaya çıktığını söyledi.
 
Projenin devasa bir yapıya büründüğünü ve somutlaştıkça heyecanlarının daha da arttığını ifade eden Canikli, ''Dünyada böyle bir yapı tek Japonya da var. Eşi benzeri olmayan bir mimari yapıdır bu. Başbakanımıza Giresunlular ve Ordulular olarak ne kadar teşekkür etsek bize verilen desteğin karşılığını veremeyiz'' diye konuştu.
 
Havaalanının uzun yılların hayali olduğunu ifade eden Canikli, ''Bu proje 2014'te tamamlanacak ve o zaman ışıklandırmalarıyla görsel bir şölene dönüşecek. Havaalanı, Giresun ve Ordu'nun her anlamda önünü açacak, iki ilimizi sıçratarak ve bölgede öne çıkaracak bir projedir. Tüm Giresun'a ve Ordu'ya hayırlı olsun'' şeklinde konuştu.
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik