Oryantiring Gelişim Kampları başlıyor

BOLU (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, gelişim kamplarının ağustosta başlayacağını söyledi

Spor - 23-07-2015 14:00

Oryantiring Gelişim Kampları başlıyor

BOLU (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, gelişim kamplarının ağustosta başlayacağını söyledi.

Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oryantiring yarışlarına katılan 10-12 ve 14 yaş kategorilerindeki kız-erkek sporcularının teknik ve teorik bilgilerinin arttırılması maksadıyla değişik merkezlerde kamplar planlandığını belirtti.

Yaz dönemi içerisinde üç ayrı merkezde kamp yapılacağını kaydeden Çolakoğlu, "Temel oryantiring eğitiminin verilebilmesi maksadıyla düzenlenen söz konusu kamplardan beklenen yararın sağlanabilmesi için il temsilciliklerimiz aracılığıyla yerel yönetimler ve resmi makamlarla  ön görüşmeler yapıldı. Kamplarla ilgili eğitim planları tamamlandı" diye konuştu.

Federasyon başkanı Çolakoğlu, kamp tarihlerinin belirlendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

 "Oryantiring Gelişim Kampları,  Bolu'da 3-13, Kastamonu'da 7-17 ve Tokat-Niksar'da 10-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kamplarla ilgili her türlü sorun ve öneriler için oryantiring il temsilcilerimizle irtibata geçilebilir. Kampa çağrılacaklar eğitim kurulu ve teknik kurul tarafından belirlenecektir."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer