Özturk'e bir fetö darbesi daha...

Ünlü işadamı Galip Öztürk'ün FETÖ kumpaslarıyla elinden alınan özgürlüğünü kazanması ve yeniden yargılanması için nöbetçi mahkemeye yaptığı başvuru reddedildi. Karara imza atan hakim paralele hiç de uzak olmayan bir isim çıktı!

Gündem - 03-10-2016 11:09

Özturk'e bir fetö darbesi daha...

Galip Öztürk'ün infaz durdurma talebini reddeden İstanbul Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Maksut Berat KARAKULAK, geçmişte verdiği kararlarla "FETÖ mensubu mu" sorusunu gündeme getiriyor?

KARAKULAK, FETÖ 'cü 17 Aralık polislerini sorgulayan savcının tutuklama talebini reddederek serbest kalmalarını sağlayan isimdi! KARAKULAK'ın, aynı zamanda FETÖ 'cü olduğu gerekçesiyle tutuklanan eski MHP milletvekili Av. Zeynel Balkız'la yakın dost olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’CÜLERE ÇAĞRI MI?

Öztürk'ün avukatı, müvekkilinin infazının durdurulması ve yeniden yargılanması talebini yaklaşık iki ay önce mahkemeye sunmuş, ancak bu talepleri bir türlü karara bağlanmamıştı. Uzun süren bekleyişin ardından dilekçeye ret cevabı veren KARAKULAK'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ise hayli dikkat çekici! KARAKULAK'ın yazdıkları adeta  "FETÖ 'cülere çağrı" niteliği taşıyor.

İşadamı Galip Öztürk sosyal medya hesabından bütün bu ayrıntıları yayınlarken, yaptığı son paylaşım ise hayli dikkat çekiciydi. Öztürk çok yakında üst düzey kripto paralelcilerin isimlerini yazacağını duyurdu.

Öte yandan  Öztürk’ün son attığı tweet “Hangi özel kalem  müdürü Öztürk’ün adını duyunca odasını terk etti” sorusunu da gündeme getirdi.

İŞTE O TWEETLER

İşte Öztürk’ün Maksut KARAKULAK'ın verdiği o kararlara dair paylaşımları:

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremsiz hava durumu sunulamaz!

Depremsiz hava durumu sunulamaz!

23-01-2024 - Gündem

AK Parti Büyükşehir adaylarını Pazar günü açıklayacak!

AK Parti Büyükşehir adaylarını Pazar günü açıklayacak!

04-01-2024 - Gündem