Palandöken: yeni nesil yazarkasada esnaf acele etmesin!

Yeni nesil yazarkasaların büyük işletmeler tarafından kullanılmaya başlandığını ancak 2014 yılı cirosu 150 bin TL’nin altında olan esnafımız için zorunluluğun 1 Ocak 2018 tarihinde başlayacağını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yılsonuna çok kısa bir süre kaldı. Esnafımız için sürenin ertelenmesini bekliyoruz. Zor durumdaki esnaf yeni nesil yazarkasa için acele etmesin” dedi.

Ekonomi - 16-12-2017 11:05

Palandöken: yeni nesil yazarkasada esnaf acele etmesin!

-“YENİ DÜZENLEMENİN KISA SÜREDE ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”

Yeni nesil yazarkasaların kullanımının kayıt dışı ekonominin önlenmesinde önemli bir rolü olduğunu ifade eden Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yeni nesil yazarkasaların kayıt dışı ekonominin azalmasındaki rolü önemli. Ancak, zor durumda olan ve mevcut yazarkasasını halen kullanmakta olan esnafımız için de bu cihazlar büyük bir mali külfet. Maliye Bakanlığından esnafımızın kullanmakta olduğu yazarkasaların mali hafızası dolana kadar kullanmalarına izin verilmesini talep ettik. Kısa bir süre içinde düzenlemenin çıkmasını bekliyoruz. Esnafımız yılsonuna sayılı günler kala yeni nesil yazarkasa almak için acele etmesin” sözlerine yer verdi. 

Neler Söylendi?

recep

bence post yazar kasayı kaldırın ek yük getiriyor herkez şikaytçi bu durumdan 6 yıl önce

recep

bence post yazar kasayı kaldırın ek yük getiriyor herkez şikaytçi bu durumdan 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

07-05-2026 - Ekonomi

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan  Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

04-05-2026 - Ekonomi

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik