SAHTE SAVCI TELEFONLA 83 BİN LİRA DOLANDIRDI

Samsun’da kimliği belirsiz bir dolandırıcı kendisini savcı olarak tanıttığı kişiye verdiği hesap numarasına 83 bin lira havale ettirerek dolandırdı

Samsun Haber - 27-12-2014 01:01

SAHTE SAVCI TELEFONLA 83 BİN LİRA DOLANDIRDI
Samsun’da kimliği belirsiz bir dolandırıcı kendisini savcı olarak tanıttığı kişiye verdiği hesap numarasına 83 bin lira havale ettirerek dolandırdı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havza ilçesinde ikamet eden 72 yaşındaki Muzaffer Ö.’yü cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir dolandırıcı, kendisini savcı olarak tanıtıp kendisine sürekli olarak dolandırılacağını söyleyip vereceği hesaba bankadaki parasını yatırmasını istedi. Dolandırıcıya inanan Muzaffer Ö., Havza ilçesinden Samsun’a gelerek bankadaki 83 bin lira parasını çekip verilen hesaba havale etti.
Daha sonra dolandırıldığını anlayan Muzaffer Ö., polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
OMÜ’ 800 Yataklı Hastane Projesinde Çalışmalar Başladı

OMÜ’ 800 Yataklı Hastane Projesinde Çalışmalar Başladı

12-08-2026 - Samsun Haber

Hanımeli konağı’nda fasıl gecesi!

Hanımeli konağı’nda fasıl gecesi!

12-08-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat