SAMSUN’DA KOBANİ AÇIKLAMASI

Samsun’da kendilerine ’Emek ve Demoktasi Güçleri’ adı veren bir grup, Kobani ile ilgili basın açıklamasında bulundu

Samsun Haber - 01-11-2014 18:00

SAMSUN’DA KOBANİ AÇIKLAMASI
Samsun’da kendilerine ’Emek ve Demoktasi Güçleri’ adı veren bir grup, Kobani ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Samsun’da kendilerine ’Emek ve Demokrasi Güçleri’ adı veren bir grup, İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde bir araya geldi. Ellerinde ’Her Yer Kobani, Her Yer Direniş’ yazılı pankartla cadde üzerinde bulunan grup adına basın açıklaması yapan İlhan Cüre, "Dünyanın birçok yerinde milyonlarca insan, Kobani’de yaşanan IŞİD’in vahşetine karşı dayanışmalarını ifade ediyor. Gün ezilenlerin demokrasi ve özgürlük taleplerini sahiplenme günüdür" dedi.
Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen basın açıklamasının ardından grup, bir süre hükümet aleyhinde slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

27-06-2026 - Samsun Haber

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

27-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer