SAMSUNLULAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN KOŞACAK

Samsunlular, İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği 1. İlkadım Halk Maratonu Sağlıklı Yaşam Koşusu için Büyük Otel arkası Sahil Yolunda toplanıyor.

Türkiye - 03-05-2013 14:13

SAMSUNLULAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN KOŞACAK
Karadeniz’in en büyük ve en geniş katılımlı halk sağlığı etkinliği düzenlediklerini ifade eden  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Toplumu sağlıklı yaşama ve spor  yapmaya teşvik  ettiklerini ifade etti.

Başkan Demirtaş, " Sağlıklı yaşamayı ve kitle sporunu teşvik etmek için 1. İlkadım Halk Maratonu Sağlıklı Yaşam Koşusu organize ediyoruz. Her kesimden insanımızın bir araya gelerek birlik ve beraberlik ortamını sağlayacağımız etkinliğimizle, vatandaşlarımızı sağlıklı yaşama ve spor  yapmaya teşvik  ediyoruz. 5 Mayıs Pazar saat 10.00'da Büyük Otel arkası Sahil Yolunda 7'den 70' her yaştan insanın bir araya geleceği halk maratonuna tüm halkımızı davet ediyorum. " dedi.

Etkinliğe katılanlar arasından yapılacak çekilişle vatandaşlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

Cibiş Kanyonu: Kastamonu’nun Doğal Aquaparkı

15-09-2025 - Türkiye

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

Kastamonu kaç ilçe ile kuruldu?

05-03-2025 - Türkiye

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik