Samsun'un menfaatlerinden yana tarafız!

Kısa adı ASRİAD olan Asrın İşadamları Derneği Samsun Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda Samsun’un her kesiminden yüksek katılımla gerçekleşti.

Ekonomi - 15-10-2023 12:23

Samsun'un menfaatlerinden yana tarafız!


ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ASRİAD Samsun şubesi Genel Kurulu öncesinde genel başkan ve beraberindekiler çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

ASRİAD Samsun Şubesi 3. Olağan Genel Kuruluna AK Parti Samsun milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu,  MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal yanı sıra Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve basın mensupları da katılım gösterdiler.

Genel Kurul'da bir konuşma yapan Genel Başkan Adnan Danışman, ASRİAD'ın 81 ilden temsilcilerle kurulan bir dernek olduğunu, ismini ASR suresinden aldığını ve asrın ihtiyaçları dahilinde plan ve programını yaparak çalışmalarını yürüttüğünü dile getirdi.

 ASRİAD'ın geçmişte yaşanan tüm süreçleri dikkate alarak bilgi birikimi oluşturduğunu ve bu bilgi birikiminin de ASRİAD'ın gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Konuşmasında Ortadoğu'da yaşanan gelişmelere de değinen Danışman, Filistin'de büyük zulümler yaşandığını ve en büyük zararı da çocukların gördüğünü söyledi. Adnan Danışman, Filistin'de bugün yapılan zulmün, zalimlerin soy kütüğüne yazılacağını, zalimler olmasa da onların torunlarının bu zulmün bedelini ödeyeceklerinin altını çizdi. Danışman konuşmasının sonunda yeni şube başkanı Tuncay Bulut'a ve şube yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde yapacakları çalışmalar konusunda başarılar diledi.

Genel Başkan Adnan Danışman'ın ardından 2. Dönem Şube Başkanı Furkan Okudan konuşmasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunurken salonda bulunanlardan helallik istedi.

SAMSUN'UN ÇIKAR VE MENFAATLERİNDEN YANA TARAFIZ!

ASRİAD’ın Yeni Şube Başkanı Tuncay Bulut ise yaptığı konuşmada "Önce Nitelik" sloganı ile çıktıkları bu yolda her gün büyüyerek Samsun'da, bölgelerinde ve ülkemizde söz sahibi olan bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Genel Kurulların STK'ların mutlu ve özel günleri olduğuna vurgu yapan Bulut, mutluluklarına dahil oldukları ve enerjilerini bugün Genel Kurulun yapıldığı salondan sinerjiye çevirdikleri için Genel Başkan Adnan Danışman, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Bugün yeni seçilecek tüm kurullarıyla birlikte Samsun'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda taraf olduklarını açıkça beyan ettiklerini dile getiren Tuncay Bulut, şehrin tüm sorumluluklarında taşın altına ellerini koyacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğinin altını çizdi. Bugüne kadar ASRİAD ailesi içinde olan ve ailelerine yeni katılan, güçlerine güç katan arkadaşlarıyla birlikte önümüzdeki günlerde daha da güçlü  olacaklarından şüphe duymadıklarını ifade eden ASRİAD Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut, "Acılı gününde ağladığımız, mutlu gününde birlikte halay çektiğimiz bir aile olacağımızdan kimseninin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Samsun'a katma değer ve istihdam sağlayan Samsun'un sorunlarıyla dertlenen, mutluluklarıyla sevinen bir STK olmaya devam edeceklerine vurgu yapan Bulut, bugüne kadar ASRİAD’a değer katan Genel Başkan Adnan Danışman'a, derneğin Samsun'da birlikte kuruculuğunu yaptıkları Furkan Okudan’a ve birlikte çalıştıkları tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Genel Kurul sonunda Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut tarafından ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman'a bir teşekkür plaketi takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Girişimcilere 50 Milyon Dolarlık Fon

Girişimcilere 50 Milyon Dolarlık Fon

02-05-2024 - Ekonomi

Cesaretiniz Varsa Lojmanları da Satın Sayın Şimşek!

Cesaretiniz Varsa Lojmanları da Satın Sayın Şimşek!

30-04-2024 - Ekonomi