'Sinop ve Samsun'da ihmal varsa hesabını sorarım'

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Sinop ve Samsun'da BDP heyetine yönelik olayların araştırıldığını söyledi. İki müfettiş görevlendirdiğini belirten Güler, "Olayda bir ihmal varsa, hesabını sorarım" dedi.

Samsun Haber - 21-02-2013 11:52

'Sinop ve Samsun'da ihmal varsa hesabını sorarım'

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) heyetinin Karadeniz gezisinin devamını iptal etmesine neden olan olayların araştırılması için inceleme başlattı.
 
Hürriyet gazetesine konuşan İçişleri Bakanı Güler, ilk incelemelere göre Samsun'da büyük bir ihmal ya da hata görünmediğini ancak Sinop'taki saldırıların üzerinde hassasiyetle durduklarını söyledi.
 
İçişleri Bakanı, "Olayda ihmal, ağırdan alma fark edersek, açıkça söylüyorum hesabını sorarım" dedi.
 
 
BDP'lilere Samsun'da da linç girişimi
BDP heyeti, eylemsizlik ve barış sürecini anlatmak amacıyla çıktıkları Karadeniz gezisi sırasında Samsun ve Sinop'ta protesto edilmiş, olayların ardından gezilerinin Trabzon, Ordu ve Giresun bölümünü iptal etmişti.

NTV
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Barosu’ndan Gezi Güzellemesi

Samsun Barosu’ndan Gezi Güzellemesi

01-07-2026 - Samsun Haber

Canik Meşe Tesisleri Kapılarını yeniden Açıyor!

Canik Meşe Tesisleri Kapılarını yeniden Açıyor!

01-07-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer