Sinop'ta her eve bir Kuran-ı Kerim

SİNOP (AA) - Sinop Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bedava Türkçe mealli Kuran-ı Kerim dağıtımına başlandığı bildirildi

Güncel - 15-04-2015 10:30

Sinop'ta her eve bir Kuran-ı Kerim

SİNOP (AA) - Sinop Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bedava Türkçe mealli Kuran-ı Kerim dağıtımına başlandığı bildirildi.

Deniz Şehitleri Hacı Ömer Camisi'nde pilot uygulama olarak yapılan çalışmalar kapsamında Kuran'sız ev kalmaması hedefleniyor.

Deniz Şehitleri Hacı Ömer Camisi imam hatibi Muhammet Başoğlu, "İl Müftülüğü tarafından dağıtılması için camiye bırakılan yüz Kuran-ı Kerim'in yanı sıra bazı esnaf ve vatandaşlarımızın da desteğiyle her eve bir Kuran dağıtmayı hedefliyoruz. İncil'in bedava hatta içine para ve çeşitli hediyeler koyarak dağıtıldığı dönemde halkımıza bu hizmeti ilimizde sunmakta geç kaldığımıza inanıyorum. Bu projemizde bize destek veren İl Müftümüz Mustafa Erkan'a, esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dileyen vatandaşlarımız da Kuran-ı Kerim'i camimizden temin edebilirler."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
25 Yıldır Ülkemize Yorulmadan Hizmetkârlık Ediyoruz

25 Yıldır Ülkemize Yorulmadan Hizmetkârlık Ediyoruz

29-06-2026 - Güncel

MKE Samsun'da Yükseliyor

MKE Samsun'da Yükseliyor

29-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer