Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Köşe Yazıları

Şıracılar

Edebiyatın hayattan kopuk olarak gösterilmesinin ardında bir art niyet aramak beyhude bir çaba olmak şöyle dursun düşünmeye ve hissetmeye biraz olsun emek verenlerin üzerine bir borçtur.

Şıracılar
Paylaş:

“Edebiyat boş iş!”, “Bana edebiyat yapma!”, “Bunlar hep edebiyat!”, “Edebiyat karın doyurmaz!”, “Edebiyatı bırak!” ve benzeri yığınla herze bir art niyeti uhdesinde barındırıyor.

Bu sözleri söyleyenler art niyetli insanlar zira edebiyatla iştigal edenlerin boş işleri(!) bıraktıklarında hangi dolu(!) işlere yüz çevireceklerini, edebiyat yapmadıklarında(!) ne yapacaklarını(!), edebiyatla doymayacak olan karnın(!) neyle doyacağını(!) bilmemek şöyle dursun, bilmiş göründükleri şeylerle bile ikâme edemeyeceklerini bal gibi biliyorlar.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Köşe Yazıları Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.