Kadıköy Mahalle muhtarı Muzaffer Yılmaz, belirtilen güzergahta Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin açık kusuru olduğunu, kendi aracının lastiğinin de yoldaki kusurlardan dolayı yarıldığını belirterek, bir haftadır defalarca bildirmelerine rağmen ilgilenen olmadığını ifade ediyor.
DAVA AÇILABİLİR
Lastiği yarılan vatandaşların polise tutanak tutturarak zararın tazmini için Samsun Büyükşehir Belediyesine ve suiistimali bulunan kamu görevlilerine dava açabilecekleri ve zararlarını tazmin yoluna gidebilecekleri belirtilirken, Samsun Büyükşehir Belediyesinin basit kaldırım ve tamiratları dahi yapmayarak vatandaşların mağduriyetine sebep olunduğunu, 21. Yüzyılda şehrin göbeğinde bu duyarsızlığı ve ilgisizliğin Samsun’a ve Samsun halkına yakışmadığı belirtiliyor.
















TOKİ sakini
Yolu toki sakinleri istememesine rağmen muhtar sırf kendi işine geldiği için açtırdı.hatta yol açılınca afişle belediye başkanına teşekkür etmişti.şimdi kalkmış eleştiriyor.herhalde arabasının lastiği yarıldı ki zoruna gitti. 3 yıl önce