Terme Belediyesi e-Belediye Sistemine Geçti

Terme Belediyesi, vatandaşların internet üzerinden emlak, ilan ve reklam borçlarını ödeyebileceği e-belediye sistemini hayata geçirdi.

Samsun Haber - 02-05-2017 14:11

Terme Belediyesi e-Belediye Sistemine Geçti

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, "interaktif belediyecilik" projesini hayata geçirdi. Belediyeye ait web sitesinden ulaşılan, e-belediye sistemi sayesinde mükellefler günün her saatinde bu uygulamayı kullanarak borçlarını ödeyebilecek.

Belediye Başkanı Şenol Kul, e-belediye hizmeti ile vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden borçlarını sorgulayabileceklerini ve ödemelerini Terme Belediyesi'ne ait web sayfası üzerinden gerçekleştirebilecekleri ifade etti.

KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Terme halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, e-belediyecilik sisteminin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın ödemeler olmak üzere, belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik” dedi.

WEB SAYFASIDA YENİLENDİ

Terme Belediyesi’nin yenilik çalışmaları kapsamında resmi internet sayfasının da yenilendiğini dile getiren Kul, “Terme Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısına uygun, aktif bir sistemi daha hayata geçirdik. Değişime kayıtsız kalmak, bugünü yakalamamak anlamına gelir. O açıdan mümkün olan tüm donanımlara sahip olmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeni sayfamız ve e-belediyecilik sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik