THK Ünye Şubesi Başkanı Sarı:

ORDU (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Ünye Şubesi Başkanı İsmail Sarı, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda ekipleriyle kurban derisi toplayacaklarını söyledi

Güncel - 18-09-2015 16:00

THK Ünye Şubesi Başkanı Sarı:

ORDU (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Ünye Şubesi Başkanı İsmail Sarı, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda ekipleriyle kurban derisi toplayacaklarını söyledi.

Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kurban derisi toplamak için hazırlıkları sürdürdüklerini belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı'nda ekipleriyle kurban derisi toplayacaklarını ifade eden Sarı, "Ordu'da kurban derisi satışını pazarlık usulü ile yapacağız. Hem kurban derisi satışını ayarlamaya hem de deri toplamak için araç gereç temini konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Sarı, THK'nın faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl ilimizde yükseklerde fındık olmadığı için kurban kesimi azdı. Bu sene vatandaşın fındık durumu geçen seneye göre daha iyi, az veya çok fındık var. O nedenle kurban kesiminin daha fazla olacağını tahmin ediyorum. Deri toplam işi de o ölçüde fazla olur diye düşünüyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
2027 Dekorasyon Trendlerinde Şeffaflık, Işık ve Hafiflik Öne Çıkıyor

2027 Dekorasyon Trendlerinde Şeffaflık, Işık ve Hafiflik Öne Çıkıyor

15-09-2026 - Güncel

Modelistlik Kursunda Neler Öğrenilir? Kapsamlı Bir Rehber

Modelistlik Kursunda Neler Öğrenilir? Kapsamlı Bir Rehber

15-09-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat