Toptan Bijuteri Alışverişi Yapmak İstiyorum!

Eğer mağazanız için alışveriş yapacaksanız ya da e-ticaret için takı toptancısı arıyorsanız marka ve model çeşitliliğine önem vermelisiniz.

Genel - 26-10-2021 20:15

Toptan Bijuteri Alışverişi Yapmak İstiyorum!

Toptan bijuteri alışverişlerinde size sağlıklı takı seçenekleri sunabilecek bir adresi tercih etmelisiniz.

Böylece dayanıklı toptan takı modelleri yanında en güncel tasarımlarla kalbinizi fethedecek parçaları bir arada bulabilirsiniz. Yıllarını takı toptancılığı yaparak geçirmiş Cihan Bijuteri, en eski Tahtakale toptan bijuteri mağazalarından biridir. Ulusal ve uluslararası alanda hizmet veren, imalat, ithalat ve ihracat firması, kararmaz, paslanmaz takı üretimi ve satışı yapar.

Toptan Bijuteri Alışverişinde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Eğer mağazanız için alışveriş yapacaksanız ya da e-ticaret için takı toptancısı arıyorsanız marka ve model çeşitliliğine önem vermelisiniz. Ergonomik, zarif, uzun yıllar kullanıma uygun, suya ve neme karşı dayanıklı takılar, memnun müşteriler kazanmanıza yardımcıdır.

Sürekli güncellenen ürün seçenekleri sayesinde moda toptan bijuteri ürünlerine mağazanızda yer verebilirsiniz. Toplu şekilde aldığınız için daha uygun fiyatlara mal edebileceğiniz ebijuteri ürünleri, düşük maliyetli sermayeyle işinizi rahatlıkla sürdürmenizi sağlar.

Cihan Bijuteri Toptan Bijuteri Yüzük Modelleri

Parmakları süsleyecek, ince ve kalın bol taşlı ya da daha sade bütün toptan yüzük modelleri, mağazanıza daha fazla şıklık katar. Parlak, karama yapmayan, tamamı, elektro kaplama yöntemiyle dayanıklı yapıya kavuşturulmuştur. Toptan bijuteri yüzük seçenekleri arasında özellikle eklem yüzüğü modelleri ön plana çıkar.

Gold ve gümüş seçenekleriyle set halinde satılan kombin eklem yüzüğü modelleri, kalın ve ince halka tasarımlarıyla farklı parmak tiplerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Renkli ve beyaz taşlı yüzük modelleri, günlük veya özel zamanlarda kullanabileceğiniz çok çeşitli seçeneklere sahiptir. Son dönemin en çok tercih edilen toptan bijuteri modelleri arasında düz ve kıvrımlı halka tasarımına sahip yüzükler ön plana çıkar.

Burgu halka şeklindeki modeller yanında, üst tarafı yay gibi kıvrılan ve parmağı saran farklı modeller göze çarpar. Şıklığın ve zarafetin çok farklı modellerde tasarlandığı yüzük kategorisinde yaprak desenli kombin eklem yüzüğü seçenekleri dikkat çeker. Açık ve kapalı halka görünümünde tasarlanan toptan yüzük modelleri, en güncel yüzük tasarımlarını yansıtır.

Boynunuza Çok Yakışacak Toptan Bijuteri Kolye

Zenginliğiyle toptan bijuteri alışverişlerinin vazgeçilmezi olan Cihan Bijuteri, kombin kolye, his taşı kolye, çelik ve zirkon kolye olmak üzere kategorilere ayrılmıştır. Zirkon kolye ve zirkon taşlı kolye seçenekleri, abartı sevenler ve sadelikten yana olanlar için her biri göz alıcı taş dizilimiyle tasarlanmıştır.

Kombin kolye modelleri 3 veya 4 dolama zincirden oluşan, parlaklığıyla dikkat çeken seçeneklere sahiptir. İnce zincir tasarımı sayesinde her boyun tipinde şık bir duruş yakalamayı sağlar.

Toptan bijuteri İstanbul içi ve dışı alışverişlerinizde dünyanın en enerjik, şık ve kaliteli seçeneklerini his taşı kolye modellerinde bulabilirsiniz. His taşı kolyelerin en önemli özelliği, rengarenk taşlarıyla yansıttıkları enerjidir. Genellikle kullanan kişinin çevresine pozitif bir enerji yaymasında etkilidir.

En Parlak Toptan Bijuteri Bileklik

Farklı zincir işçiliklerinden oluşan, rodyum bileklik, sıkı ve gevşek halka şeklinde tasarlanmış farklı zincir bileklik modellerinden oluşur. Yine şıklığından taviz vermek istemeyen ve toptan bijuteri alışverişinde kaliteden vazgeçemeyenler için bir diğer model, kombin bilekliktir.

Kombin bileklik genellikle taç figürlü ve üçlü lastikli seçeneklerden oluşur. Göze hitap eden

tasarımıyla  toptan ithal bijuteri ürünleri arasında kullanımı kolay, parlak ve şık modelleri bir arada bulabilirsiniz. Toptan takı aksesuar modellerinde şans bilekliği daha spor ve günlük bir kullanım imkanı sunar.

İtalyan zincir bileklik de Eminönü toptan bijuteri mağazası tarafından beğeninize sunulan eşsiz parçalardan bir diğeridir. Kalın zincir kullanmaktan hoşlananlar için rose, gold ve gümüş seçeneklere sahiptir.

Her Mevsim Kullanabileceğiniz Toptan Bijuteri Küpe Modelleri

Hemen her kıyafetle kullanılan küpeler, toptan bijuteri ürünleri arasında en çok tercih edilenlerden bir diğeridir. Klasik küpe tasarımlarının dışına çıkan birbirinden çok farklı tasarımlarıyla özgün küpe setlerine mağazanızda yer vermekten keyif alabilirsiniz. İki kulakta farklı küpe tasarımlarının yer aldığı setler, abiye küpeler ve günlük küpeler bu kategorinin öne çıkan parçaları arasındadır.

Toptan bijuteri Eminönü firması olarak hizmet veren Cihan Bijuteri sizin için küpe kategorisinde özellikle zirkon taşlı modelleri ön plana çıkarır. Dünya çapında en fazla tercih edilen modellerden biri olan kar tanesi, kutup yıldızı, yılan, yonca figürleri en yaratıcı tasarımlarla küpelerin üzerinde yer bulmuştur.

Rengarenk ya da şeffaf taş dizilimleriyle oluşturulan toptan küpe modellerini, her mevsim iş yerinde, evde, partilerde ve özel günlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Toptan Bijuteri Alışverişi Nereden Yapılır?

Toptan Bijuteri Alışverişi Nereden Yapılır

Her hafta en az 2000 çeşit takı modeliyle sizi karşılayan Cihan Bijuteri, toptan bijuteri online satış mağazasıdır. Toptan ucuz bijuteri alışverişi yapmak isteyen kişiler için uzun yıllar dayanıklı, alerji yapmayan sağlıklı takı alternatifleri üretir. Sadece üretimini yaptığı toptan takı modellerini değil, ithal toptan çelik takı modellerine de mağazasında yer verir.

Çelik takı toptan alışverişlerinizde mağaza tercihi yaparken:

  • Ürünlerin son teknoloji kaplama yöntemleriyle kaplanıp kaplanmadığına
  • Güncel tasarımlara ve modellere sahip olup olmadıklarına
  • Çeşitlilik olup olmamasına
  • Fiyat açısından uygunluğuna

Zarif ve kullanımı keyifli modellere sahip olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Kararmayan ve paslanmayan toptan takı bijuteri ürünleriyle müşterilerinize hak ettikleri değeri verebilirsiniz. Altın ya da gümüş kadar dayanıklı takı modelleri sayesinde mağazanız, toptancı bijuteri ürünlerinde adeta vazgeçilmez bir konuma sahip olabilir. Kullanımı keyifli, antialerjik, dünya modasına uygun takı seçeneklerini görmek ve toptan bijuteri alışverişi yapmak için şimdi buraya tıklayın!

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

03-02-2024 - Genel

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

25-12-2023 - Genel