TOSYÖV BAŞKANI TOPAL'DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı TOSYÖV Samsun Şube Başkanı Mustafa Topal Samsun’da meydana gelen nitelikli dolandırıcılıklarla ilgili olarak firma sahiplerini uyardı..

Ekonomi - 26-06-2014 16:42

TOSYÖV BAŞKANI TOPAL'DAN DOLANDIRICILIK UYARISI
İTİBAR ETMEYİN

“Adresi bilinmeyen bir çağrı merkezinden hibe destekli kredi vaadiyle firmaları dolandıran şebekenin Samsunda ki bazı firma yetkililerini arayarak dolandırdıkları, bu konuda firma yetkililerinin dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Topal, dolandırıcılar emtia alımı yada makine alımı için 150.000 Tl faizsiz, teminatsız, hibe destekli kredi verdiklerini, bu kredinin 75.000 Tl sının hibe, 75.000 Tl, sının ise faizsiz 2 yıl vadeli kredi olduğunu, bu krediden yararlanabilmek için başvuru formlarının Yurtiçi kargo ile gönderileceğini ve bu form bedeli karşılığında 198 Tl kargo firmasına ödenmesi gerektiğini belirten dolandırıcı şebeke elemanlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

Varlık Barışı vergi reformu paketi komisyonda

07-05-2026 - Ekonomi

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan  Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

Mehmet Ali Çamoğlu’ndan Kur Korumalı Arsa Satış Modeli

04-05-2026 - Ekonomi

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik