TRT'den bir kuruş bile almadım!

Rıdvan Dilmen, TRT ile yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddialarına cevap verdi.

Spor - 19-09-2021 11:10

TRT'den bir kuruş bile almadım!

TRT Spor'da yayınlanan yüzde 100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT'den, yılda 8.5 milyon TL maaş aldığı yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdi.

1 TL ALMADIM, ALMAYI DA DÜŞÜNMÜYORUM

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, "TRT'den 1 TL para almadım, almayı da düşünmüyorum. Sözleşmem de yok, sözleşme dahi yapmadım. Sağ olsunlar beni ekranda görmek istediler, hem kurum hem vatandaş. İstemeyen olabilir, beğenmeyen olabilir, ona da saygı duyuyorum. Türkiye'nin yüzde 99'una ulaşan bir kanalda olduğum için ben mutluyum" ifadelerini kullandı.

YILLIK 8.5 MİLYON LİRAYA ANLAŞTI İDDİASI YAZILDI

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT'de yorumculuğa başlayan Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddia etmişti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer