https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-f74ebb62f8.png
MÜNEKKİT

Ak Parti’nin Kaçakları

13-06-2018 10:36

Tarihi seçime iki elin parmakları adedince günler kaldı. Heyecan ve hareketlilik çok yoğun olmasa da ne olacak bu seçimin sonucu diyen milyonlar nefeslerini tutmuş merakla bekliyorlar. Türkiye için bir milat olacak ve gerçekten yıllarca sonucu da etkisi de yorumu da yapılacak bir seçim.

Dışarıdan baktığımızda 16 yıldır iktidarda olan ve muhtemelen çok ciddi bir durum olmazsa yeniden iktidara gelecek ve yeni Türkiye vizyonuyla hem kamuoyunu hem de dünyayı selamlayacak başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesi tabandaki teşkilat mensuplarına aynı oranda yansımıyor kanaatindeyim.

Samsun sokaklarında, sahada ve halkın arasında dolaşan ve yeni Türkiye vizyonunu, 16 yıllık iktidarın yaptıklarını anlatan, muhalefetin tabansız ve çapsız eleştirilerini çürüten ve geleceğin büyük Türkiye’sinin yol haritasını reisin vizyonu ile aktaran teşkilat mensuplarını arıyor gözlerimiz.

Çiftlikte, mecidiyede, meydanda masalar kurup, gelen giden ile tebessüm iletişimi gerçekleştiren akıllı bilgili ve kararlı gençlerle karşılaşmak isterdik.

Ev ev, ellerinde broşürlerle ev hanımlarının ve çalışan kadınların nabzını tutan hanım teşkilat mensuplarını görmeyi isterdik.

Sosyal medya ve telekomünikasyon araçları vasıtasıyla  gerek sosyal medya üzerinden gerek telefonlar üzerinden iletişim kurarak halkı aydınlatan insan kaynakları elemanlarını duymak isterdik.

Seçim Koordinasyon Merkezinden planlanan ve mahalle ve köylerde çalışma yapan teşkilatçılar tabi ki vardır. Çalışanlara asla diyecek bir sözümüz yoktur.

Genel olarak halkın; yeni Türkiye’yi işte bunlar bina edecek başka da bir yol yoktur diye kararını kesinleştirecek bir tablonun seçim öncesinde ortaya konması gerekirdi.

Sayın Başkan zaten meydanlarda, ekranlarda ve sosyal medyada diyerek kenarda köşede beklemek AK Parti teşkilatlarına yakışmaz.

15 Temmuz hain darbe kalkışması esnasında milletin şahlanıp hainleri dize getirmesi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın duruma hakim olması kesinleştikten sonra ortaya çıkıp meydanlarda yerini alan AK Parti’nin kaçakları bu gün de aynı taktikle hareket ediyor olabilirler.

Küskünlük, dargınlık, yorgunluk ve de gereksiz eleştirilerle halkın iradesini zayıflatan hiç bir hamle asla kabul edilemez.

Gün birlik günüdür...Dirlik günüdür...El ele gönül gönüle aynı heyecanı hissetme günüdür...Yapılan yanlışlar ve  hatalar seçim sonrasında dile getirilir tartışılır..

Münekkit

 

Neler Söylendi?