https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-25a6d33e03.png
Mehmet ÖZÇELİK

Fitnenin Kaynağı Pkk Pyd Terör Örgütü!

03-08-2021 12:22

Türkiye yanıyor,  ciğerlerimiz, kalbimiz, ağaçlarımız hayvanlarımız, insanlarımız yanarak şehit oluyor. Kimse Türk milletinin aklı ile oynamasın !

PKK PYD bu yangınları çıkarıp Türk devletine ve aslına bütün canlılığa, insanlığa tabiata savaş açıyor..

 

Artık açık açık konuşma vakti : PKK PYD ateşin çocukları denilen o.cocukları ile yurdumuzu ateşe veriyor!! Biz milli birlik ve kardeşlik adına ; sabotajı ve bu terör eylemini gerçeklestirenlerin PKK PYD olduklarını açık açık konuşamıyoruz...

 

KKTC müjdesinin ertelenmesinde de « Kuzey Suriye’yi tanıma şantajı ve tehditleri » yatarken bizim yapmamız gereken acil bir şekilde Suriye’nin kuzeyine 100 yılın operasyonunu başlatmamız gerekiyor..

 

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan bütün dünyaya « PKK PYD’nin bu yangınları gerçekleştiren örgüt olduğunu ve bu eylemin Türk devleti kadar bütün insanlığa ve dahi tabiata, doğaya , hayvanlara ve ekosisteme yapılmış bir insanlık dışı eylem olduğunu anlatmalıdır.

 

Recep Tayyip Erdoğan askeri üniformasını giyip iki gün içinde Suriye ve Irak’ın Kuzeylerinde bulunan « müttefik ülke » askerlerinin bölgeyi terk etmelerini istemelidir ve ardından 100 yılın operasyonunu Tel Rifat, Menbiç, Derbesiye, Malikiye şehirlerinde eş zamanlı olarak başlatmalı ve operasyon tüm Irak sınırını kontrol altına alınacak şekilde devam etmelidir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. PKK PYD her yerde karşımıza çıkmaktadır. KKTC’nin bağımsızlığını duyurmamıza engel teşkil eden PKK PYD bölgesini haritadan silme vakti gelmiştir. Rusya ile yapılan anlaşmaya uyulmadığı ortadadır.. Artık karşımızda « doğaya yeşile, ağaçlara, hayvanlara » saldıran bir terör örgütü vardır.. Bunu bütün dünyaya duyurup Suriye’nin tüm PYD bölgelerine yapilacak askeri operasyonun meşruiyetini de gözler önüne sermek gerekmektedir.

 

Ateşin çocukları denen grup emirlerini bizzat PKK PYD üst yönetiminden almaktadır, bir kaç kişiyi yakalayıp hapise atmak veya bir kaç PYD PKK bölgesine obüs fırlatarak; yapılanların intikamını almış olmayız ve aksine PKK PYD yi «sevindirmiş, şımartmış» oluruz… !

 

Bizim ciğerlerimiz yandı artık 100 yılın operasyonu ile PKK PYD’yi Suriye ve Irak da mahşerin ateşine sokmanın vakti gelmiştir. Şanlı Türk ordusu Cumhuru Reisin emrini beklemektedir….

Neler Söylendi?