https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-209ef3cbed.png
Adem ÇEVİK

Fuhşiyat Sponsorlarina Boykot Çagrisinda Bulunuyoruz

22-09-2022 13:02

Biz Türkiye Aile Meclisi ve bileşenleri olarak, kutsal değerlerimizi hiçe sayan, dinde reform talepleri ve Kur’anın sansürlenmesini isteyen Fuhşiyat lobisinin, yerli işbirlikçilerinin desteğinde (Bayer, Garanti Bankası, Koç/YapıKredi, Habertürk, Show, Arçelik, Nestle Damak, Eczacıbaşı, Google, Ipsos, L’oreal, Mesa ve diğerleri)nin, geri çekilip özür dilememeleri halinde  acil ve zaruri ihtiyaç dışında ürünlerinin kullanılmaması konusunda yurttaşlarımızı eylemli olarak irade beyanına ve boykot’a davet ediyoruz.

Bu irade beyanına dayalı işlemlerini sosyal mediada yayınlama, özellikle bu çerçevede ana sponsor rolünde olan Garanti Bankası’nın ve Yapı Kredi bankasi tüm şubelerinin önünde, eğer o zamana kadar kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapılmaması durumunda Cuma günü Saat 14.53'den itibaren uzun kuyruklar oluşturmaya davet ediyoruz. Gelinen noktada başta politikacılar, STK temsilcileri, basın mensupları, akademisyenler, firma sahipleri olarak söyleyecekleri her sözü not edeceğiz. Yuşa camiinin kudsiyetine yönelik cür’etkar eylemi de aynı şekilde lanetliyor ve konu hakkında savcılıkları ve Diyaneti göreve çağırıyoruz.

28 Şubatta kutsal değerlere yönelik “Topyekun savaş” çığırtkanlığının üzerinden çeyrek asirbgecti. 10 Kasım haftasında ve 11 Ekim 1988’deki elele eyleminin yıl dönümünden 1 ay sonrasına denk gelen  bir zamanda ülkemizde  bölgemizde yaşananlardan kaygı endişe duyuyoruz. Cinsiyetsiz Ailesiz ahlaksız toplum ifsat projeleri milli guvenligimizi tehdit etmektedir. EBRDbank TCE Toplumsal Cinsiyet maskeli OPERASYONA ayirdigi 11 milyar Euro'yu KOÇ/TBB GLOBAL COMPACT üzerinden ifsat edecek. İmam/oglu'na tepki TBB baskanina sessizlik helaktr!

Toplumsal Cinsiyet GENDER maskeli EŞCİNSELLEŞTİRME OPERASYONUNA Dur demeden TEHLİKENİN FARKİNDAYİZ ve ülkemizde KAOS  terör ve casusluk faaliyetleri yapan şeytan/tağutlara ve işbirlikciketine karşı  VAROLUS SAVASİ VERİYORUZ.

Bunun yanında, Mütedeyyin çevreden sermaye sahipleri, media ve STK’ları, kanaat önderlerini, İslam’a ve Müslümanlara, aileye karşı bir kampanyaya destek veren “Fuhşiyat lobisi”ne karşı seslerini yükseltmeye çağırıyoruz. Çünkü dört maymunu oynamak suça ortakliktir.

Tüm kutsal metinlerde lanetlenen, evamir-i aşere hükümlerine, fıtrata ve Allah'a  savaş açan Sananist Pedefolik cephe, Global Reset ve Trans Humanizm, GreatReset yolunda “Biyolojik insan neslini sona erdirmek” ve “fıtratı bozmak” için İstanbul sözleşmesi, CEDAW ve Lanzarotteden aldığı güçle cür’et ve cesaretini artırarak komplolarını sürdürmektedirler. Bu aymazlar sağlık, gıda, ilaç ve iklim , çevre sloganlarının arkasına saklanarak fıtratı bozmak isteyen uygulamalarına karşı toplumu proaktif olmaya, yasama , yürütme ve yargı üzerinde etkili olarak eylemler yapmaya çağırıyoruz. Önümüzdeki tüm seçimlerde #önceAile diyenleri elbirliğine davet ediyoruz. 23 Eylül cuma namazi Ankara hacibayram istanbul Sultanbeyli meydanda basın aciklamasina ailenizle dost arkadaşlarınızla birlikte bekliyoruz.

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Özbek Aktivist Abdulgafur Eshınıyozov işkenceci Özbekistan'a mı teslim edilecek Virüsün Adı Grid, Kod Adı Tce Aıds Hıv Sponsoru: Dsö/Who İşgalcilerden Kurtulmak İçin Laiklik Kalksın, Devletin Dini İslam Olsun LANZAROTE Sözleşmesi 6284 Çocuklarımızı Fuhuşa Pedefoliye KAOSA Sapıklığa Sürüklüyor! Devletin dini islam olsun, laiklik kalksın, içki yasaklansın! İstanbul Sözleşmesi'nden Kurtulduk Sıra Diğer İfsat Projelerinde FULBRİGHT sömürgecilik sözleşmesi ihanetine son vermeliyiz! Aileyi korumak millî güvenlik meselesidir! İstanbul İbne - Dönme İşgalinden De KurtarIlmalıdır Tehlikenin farkindayız varoluş savaşındayız! Cedaw sözleşmesi aileyi 41 yıldır ifsat ediyor! Gender Tanimi, Din, Ahlak, Ve Hukuka Aykiri Cedaw eşitlik ayrımcılık tce toplumsal cinsiyet maskesiyle aileyi insanlığı 36 yıldır ifsat ediyor! İnsanlığı kurtuluşa insanlığa çağıran ezanı yasaklayan chp allah'a savaş açtı! Ailemizi Dinimizi Devletimizi Darbecilerden Korumak için Laiklik ve Kemalizm Âcil Tasfiye Edilmeli Halifesiz Müslümanlarin Velayetini Üstlenen Türkiye İcralık Çocuklar İnsanlık Suçu 81 İlde De Kalkmalı Türkiye Âile Meclisi Kurtuluş Reçetesi Tce/gender maskeli sapkınlık ile aile nesil devlet tehdit altında! Türkiye'nin Kuruluş Beyannamesi Olan Misaki-Milli'nin İmzalandığı İlk Meclis Binası Kayıp Hak Adalet Kul Hakkı Anlayışı Hayata Hâkim Olmalı Amerikan fulbright sözleşmesi iptal edilmeli! Laiklik ve kemalizm tasfiye edilmelidir! Dünya Kız Çocukları Günü Allah'ın Evi Camiiler, Evsizlerin Evi Olmalı! İstanbul ile beraber türkiye ve insanlık işgalden kurtulmalıdır! Ermeni Bir Papazla Yazışmalar DSÖ Fitnesi Milli Güvenliğimizi Ve Aileyi Tehdit Ediyor!. İcralık Çocuklar Mal Değil, Can’dır! Feminizme ve Toplumsal Cinsiyet’e “One Minute”! Geçliğimiz Geleceğimizdir İnsanlığın son kalesi Âile!