https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-8e73799dc1.png
Adnan KARAKUŞ

"Kullanışlı Aptallar"ın Yeni Saldırı Aracı Kadın Cinayetleri

07-01-2021 09:38

Dünya sağlık örgütünün 2019 kadın cinayetleri araştırmasında çok enteresan bilgiler var.  Araştırmanın yapıldığı ülkelerde nüfusa oranla işlenen cinayet sayıları veriliyor. Her alanda örnek gösterilen gelişmiş zengin ülkelerin kadın cinayetleri sayısı inanlar gibi değil.   İlgili çalışmanın ülkemize verilerine bakılınca da her cinayet sonrası kamuoyunda oluşturulan algının nasıl bir projenin ürünü olduğu açıkça görülebilmektedir.

 

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ VERİLERİNE GÖRE FARKLI ÜLKELERDE 1 YILDA ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN NÜFUSA ORANLARI

 (MİLYONDA)

 

Almanya Hollanda Norveç İsveç İspanya Türkiye 5 cinayet

Finlandiya Avustralya 6 cinayet

İsrail 7 cinayet

Belçika Avusturya 8 cinayet

ABD 22 cinayet

Rusya 32 cinayet

 

Şimdi soru şu:

Her konuda Örnek gösterilen Finlandiya ve İsrail deki kadın cinayetleri bizden daha fazla... Belçika Avustralya nerdeyse iki kat fazla... Amerika’daki kadın cinayetleri bizim dört katımızdan çok. Rusya ise çok daha fazla, tam 6 katın üzerinde... Peki, bu ülkelerde de geri kalmışlık cahillik din ve gelenek üzerinden memleketlerini ve değerlerini aşağılayan ezikler var mıdır?

Kadın cinayetlerinin Yüzde 85 i alkollü ya da uyuşturucu bağımlıları tarafından işlendiği sabitken bunu dine ve dinin oluşturduğu kültüre bağlamak nasıl bir satılmışlıktır. En büyük azmettirici alkol ve uyuşturucu olduğu halde. bu konuda ahkâm kesenlerin hiçbir zaman alkole ve uyuşturucuya atıfta bulundukları görülmemiştir. Hatta alkolle ilgili yapılan bütün caydırıcı kısıtlamalara da en çok bunlar karşı çıkar. Yani burada da mesele kadın cinayetleri falan değildir. Zaman zaman olması muhtemel sosyal ekonomik ya da doğal hadiselerde işin aslına uygun bir tespitleri ya da tedaviye matuf bir önerileri yoktur.       

Evet, mevcut fotoğrafın analizi şudur. Her fırsatta, memleketini aşağılamayı ve değerlerine saldırmayı ibadet titizliğinde aksatmadan sürdüren beyni düşüncesi vicdanı başka yerden idare edilen çekirdek bir grup var. Bunlar her önemli hadisede ortaya çıkıp titizlikle hazırladıkları slogan ya da aforizmaları sosyal medyadan sistematik bir şekilde yayarak asıl müşterilerine ulaştırırlar. Ve problem de burada başlar.  IQ numarası ayakkabı numarasıyla aynı olan bu müşteri grubu bu tip haberleri alıp, her defasında memleketin kimyasını bozma işinin gönüllü köleleri gibi çalışırlar... Yani bir çeşit mayın eşeği vazifesi görürler.

Hiçbir şeyi araştırmadan hiç kuşku duymadan her söylenene inanan bu sürünün ortak özelliği iktidar eleştirisi zannı ile inanç ve memleket düşmanlığıdır. Onlara bu haberleri servis eden "Soros" fonlu mihraklar ne yaptıklarının farkındadırlar ve bu arka planı çok güçlü profesyonel bir çalışmadır. Onlara diyeceğimiz fazla bir şey yok işlerini yapıyorlar. Burada problem neye hizmet ettiğini bilmeyen sosyal mecraların   “kullanışlı aptallar”ıdır.  

Kadın cinayetleri ve her türlü istismarın sıfıra inmesi bu memlekette yaşayan herkesin duası ve dileğidir. Alkolün uyuşturucunun ve diğer bütün etkenlerin en aza indirilmesi için yapılması gerekenlerin bir an önce yürürlüğe konmasına kimsenin itirazı olmaz. Neyi nasıl ne şekilde istediğimiz o konudaki samimiyetimizi gösterir.” Lbgt” bayrakları ve “cav bella” eşliğinde her fırsatta temel değerlere saldırmak. Yarım aklıyla ve "Soras"ların propaganda papağanı olmanın ötesinde memleket düşmanlığıdır. Adam gibi ne isteğini dile getirene kimsenin itirazı olamaz.  İyi niyetli, insanların da benzer durumlarda kimlerin sözcülüğünü yaptıkları konusunda dikkatli olmaları gerekir.  Çünkü aptallıkla hainlik arasında çok ince bir çizgi vardır.

 

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ VERİLERİNE GÖRE FARKLI ÜLKELERDE 1 YILDA ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN NÜFUSA ORANLARI:

https://www.pa.edu.tr/Upload/editor/files/Kadin_Cinayetleri_Rapor.pdf?fbclid=IwAR0vhNeFHibmwhSSOgnZfwxW2SdTbgvep4FFLwQNCSabrKxxFvqnTOROWCo

Neler Söylendi?