https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-a15b6bbf35.png
Selçuk KAYA

Nerde Eski Samsunspor

15-09-2018 14:27

Geçtiğimiz yıl Spor Toto 1.Lig de son haftalarada kadar mücadele edip küme düşen Samsunspor bu yıl ilk kez mücadele ettiği TFF 2. Lig'e iyi bir başlangıç yaptı. Kulüp çok zor günler geçirse de yeniden 1. lig'e çıkmak için taraftarıyla birlikte olup maçlara tam kadro hazır hale geldi.

Yeni başkan ve yeni yönetimin görevi devralmasıyla eski günlerini arayan efsane kulüp yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Fakat sorun takımın henüz iyi futbol oynayamaması. Geçen hafta Gümüşhanespor ile oynanan maçta dönen tüm toplar neredeyse rakip takımdaydı ve daha fazla pozisyon verdi samsunspor. Bu oyun bizleri çok tatmin etmedi. Bu sorunların çok çabuk düzeltilmesi gerekir.

KAYBETMEMEK ÖNEMLİ

Taner hocanın kurduğu bu kadroyla iki haftadır oynanan oyun iyi olmasa da puan almak iyi fakat daha iyisi de kaybetmemek.

Bu sezon bu takım kesinlikle ligi şampiyon tamamlamalı çünkü bu taraftar bunu hak etmiyor. Samsunspor’un yeniden eski ruhunu kazanıp Süper Lig e çıkması gerekiyor. Samsun şehri bu takımın biran önce toparlanıp eski çoşkusunu kazanmasını kendilerine borç biliyor.

Bu hafta Sancaktepe yi konuk edecek Karadeniz ekibi sahasında galip gelerek taraftarlarına güven aşılamaya devam etmeli. Büyük takım olmalarını ve bu lig için daha üstün bir takım olduklarını kanıtlaması gerekiyor Samsunspor’un.

Taraftar eski günleri istiyor

Tarihte önemli bir yeri olan bu takımın zaten alt liglerde oynamasını taraftarlarda şehirde istemez. Samsunspor yaşanan bu olaylardan ders almalı ve geleceği ona göre hazırlamalı. Oyuncu kadrosu bu lige göre zaten iyi olan takımın daha rahat maç kazanması gerekiyor. Bununla birlikte daha fazla skor üreterek taraftarlarına rahat bir maç izletme imkanı sunmalı takım. Eski Samsunspor’u eminim taraftarlarda özlemiştir… Samsunspor eskisi gibi güzel günlere çok çabuk döner ve zaferlere ulaşır diye ümit ediyorum…

 

Neler Söylendi?