Türkiye
Giriş Tarihi : 02-10-2014 00:11   Güncelleme : 02-10-2014 00:11

MÜSİAD GENÇLİK KURULU ZONGULDAK’TA KURULUYOR

MÜSİAD Zonguldak Şubesi bünyesinde Genç MÜSİAD Kurulu oluşturma çalışmaları başladı

MÜSİAD GENÇLİK KURULU ZONGULDAK’TA KURULUYOR
MÜSİAD Zonguldak Şubesi bünyesinde Genç MÜSİAD Kurulu oluşturma çalışmaları başladı. İşadamı Muhterem Sayılı öncülüğünde toplantılar yapan Genç MÜSİAD Kurulu, önümüzdeki günlerde resmi olarak kuruluşu gerçekleştirecek.
Dünya’da ve Türkiye’de birçok noktada faaliyet gösteren, gençlerin gelecek nesillerde erdemli ve nitelikli yöneticiler ve işadamları olmalarını arzulayan; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Gençlik Kurulunun (Genç MÜSİAD) Zonguldak’ta kurulum çalışmalarına başladı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD Zonguldak Şubesi olarak gençliğin sivil toplum alanında söz sahibi olmasını, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda yeni proje ve fikirlerle milli değerlerimize katkı sağlamasını arzulamakta ve bu inanç doğrultusunda gençliğimize şube çalışmalarımızda önemli bir misyon yüklemekteyiz. Bu misyonun bir gereği olarak ta Zonguldak Genç MÜSİAD kurulum çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız” dedi.
İşadamı Muhterem Sayılı öncülüğünde kurulması planlanan Zonguldak Genç MÜSİAD, gönüllü üye ve üye adaylarıyla MÜSİAD Zonguldak şubemizde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya çeşitli alanlarda faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin farklı birimlerinde öğrenim gören öğrenciler katıldı. Toplantıda Genç MÜSİAD’ın amaç ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapılarak toplantıya katılan gönüllü gençlerden yapılması planlanan çalışmalar hakkında öneriler alındı. Samimi bir havada ve verimli geçen toplantıda konuşan Muhterem Sayılı, “Amacımız en kısa sürede Genç MÜSİAD’ı oluşturup misyonumuza uygun faaliyetler yapmaktır. Bir sonraki bilgilendirme ve istişare toplantısı 14 Ekim Salı günü saat 18.00’de MÜSİAD Zonguldak Şubemizde gerçekleştirileceğiz. Toplantımıza tüm genç arkadaşlarımız davetlidir” diye konuştu.
adminadmin