Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-10-2019 10:53   Güncelleme : 04-10-2019 10:53

MÜSİAD’dan Baran Ve Göksel’e Ziyaret

MÜSİAD’dan Baran Ve Göksel’e Ziyaret

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve üyeler, Baran İnşaat Sahibi Mahmut Baran’a daha sonra Gökseller Gıda ve Bafra’ da yeni açılan Anadolu Pirinç Fabrikası Sahibi Muharrem Göksel’e iş yerlerinde ziyaretlerde bulundu.

Üye Mahmut BARAN’ ı ofisinde ziyaret eden Başkan Haluk TAN ve üyeler,  Baran’ın yaptığı ve planladığı projeler hakkında bilgiler aldı.  Daha sonra Üye Muharrem Göksel’ e Başsağlığı dilemek ve Bafra’ da yeni açtıkları fabrikayı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulunan MÜSİAD Samsun üyeleri, pirinç fabrikasında üretim bölümünde gezi yaptılar. 

Üye ziyaretleri sırasında Başkan Tan, üyelerden MÜSİAD beklentilerini,  Şube Yönetim Kurulundan isteklerini ve işlerini geliştirmeleri açısından MÜSİAD Samsun olarak kendilerine ne gibi katkılar sağlayabiliriz gibi konularda bilgiler aldı.

MÜSİAD Samsun, düzenli olarak gerçekleştirdiği üye ziyaretleri kapsamında üyelerine takdim ettiği MÜSİAD Ajandası ve 2019 yılı masa takvimini kendilerine de takdim ettiler.

adminadmin