Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-10-2018 08:57   Güncelleme : 26-10-2018 08:57

Oktay Zerrin’den Bir Yazar Bin Okur Projesi!

Oktay Zerrin’den Bir Yazar Bin Okur Projesi!

Samsun Canik Hasköy Ortaokulu'nun " Bir Yazar, Bin Okur " Projesi'nin şair konuğu Bafralı şair, yazar, Emekli İngilizce Öğretmeni ve gazeteci Oktay Zerrin idi.

 " Bir Yazar Bin Okur Projesi " Şair Oktay Zerrin İmza ve Söyleşi Etkinliği; 24 Ekim Çarşamba günü, Hasköy Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

" Bir Yazar, Bin Okur Projesi " Kapsamı' nda şair Oktay ZERRİN; Canik Hasköy Ortaokulu' ndaki şiir süyleşi ve imza gününe katıldı.

Daha önce Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu'nda Türkçe Öğretmeni iken Samsun Hasköy Ortaokulu Türkçe Öğretmenliğine atanan Esra Konyar ve Hasköy Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinin Türkçe Zümresi'nde etkinlik programına alıp, Maarif Hareketleri nedeniyle gerçekleşen imza günü ve söyleşi etkinliğine katılım bir hayli yoğun oldu.

Şair, Yazar ve emekli eğitimci Oktay Zerrin' i Okul Müdürü Hakan Özkan makamında ağırlayıp; bir süre eğitim ve edebiyat ile ilgili sohbette bulundular. Okulun Konferans Salonda kendini ve eserlerini tanıtan Oktay Zerrin; öğrencilerin ilgin ve güzel sorularına cevap verdi.

Okulda şiir ve öykü gibi edebi yazım türleriyle ilgilenen öğrenciler, Oktay Zerrin' den yazdıkları eserlerle ilgili görüşlerini aldılar.

Söyleşi sonunda Oktay Zerrin, piyasadaki " Sevgi Güneşi Çocuklar " Dünya Çocukla Güzel " ve " Sevgi Güneşi Çocuklar " adlı 3 şiir kitabını imzaladı.

Bu arada Bafra İmam Hatip Lisesi öğrencisi olup Samsun Hasköy Ortaokulu'nda Din Kültürü ve Ahlak Dersi Öğretmeni Süreyya Günal ile Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nda okuyan okulun Müzik Öğretmeni Ahmet Anakök ile de sohbet eden Oktay Zerrin, Öğretmenler Odasında öğretmenlerle ve Müdür Yardımcısı Cemal Ay ile de tanışıp sohbet ettiler.

Türkçe Öğretmeni Esra KONYAR; şair ve yazar Oktay Zerrin' e bir teşekkür çiçeği takdim etti. Etkinlik, söyleşi ve imza günü fotoğraflarıyla sona erdi.

Haber Merkezi- Samsun

adminadmin