Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-10-2017 15:35   Güncelleme : 26-10-2017 15:35

Ömer Süslü: Hem Samsun’a Hem De Türkiye’ye Hizmet Vereceğiz

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin Samsun İl Başkanı olması beklenen Ömer Süslü, “Bundan böyle İYİ Parti olarak ve doğan güneş amblemimizle ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla hem Samsun’a hem de Türkiye ye hizmet vereceğiz” dedi

Ömer Süslü: Hem Samsun’a Hem De Türkiye’ye Hizmet Vereceğiz

‘İYİLİK GÜNEŞİ DOĞACAK’

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti, Ankara Nazım Hikmet Toplantı ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla faaliyetine başladı. Eski MHP Samsun İl Başkanı ve İYİ Parti'nin Samsun İl Başkanı olması beklenen Ömer Süslü, yeni partiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Süslü, “Partimizin adı İYİ Parti, logomuz da güneş. Uzun zamandır kara bulutlar dolanan ülkemizin üzerine iyilik güneşi olarak doğacak bir parti kuruldu” diye konuştu.

‘TEŞKİLATLAR KURULACAK’

Farklı siyasi partilerden ve görüşlerden insanların olduğu bir parti kurduklarını dile getiren Ömer Süslü, “Bundan böyle İYİ Parti olarak ve doğan güneş amblemimizle ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla hem Samsun’a hem de Türkiye ye hizmet vereceğiz. İktidar olmak için varımızla gücümüzle çalışacağız. Bundan sonraki süreçte, il ve ilçe teşkilatlarımız kurulacak ve milletimize yapılan yanlışları anlatıp, çözümleri de sunarak desteklerini isteyeceğiz. Artık her şey iyi olacak" dedi.

 

adminadmin