Sağlık
Giriş Tarihi : 19-10-2020 09:51   Güncelleme : 19-10-2020 09:51

OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne Hemşire Alınacak!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 90 hemşire alımı yapılacak!

OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne Hemşire Alınacak!

Hemşire alımı başvuruları 23 Ekim 2020'de sona erecek.

Samsun il ve ilçelerindeki 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere hemşire kadrolarına sağlık personelleri alınacak. Yayınlanan resmi ilan detaylarına göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sözleşmeli toplam 90 hemşire alınacak.

 

Hemşire alımı için başvurular 23 Ekim 2020 tarihinde sona erecek. Peki, Samsun ve ilçelerinde ki Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezilerine hangi mezuniyet şartı ile hemşire alımı yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sağlık personelleri alımı için nereye ve nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar…

 

LİSANS MEZUNU HEMŞİRE ALIMI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından geçtiğimi 9 Ekim 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan hemşire alım ilanına göre başvuru yapacak olan adayların Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 

KPSS ŞARTI VE YDS ŞARTI

19 Mayıs Üniversitesine 2018 KPSSP3 puan sıralaması esas alınmak suretiyle 87, ÖSYM Başkanlığınca yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (YDS) katılarak en az 60 puan şartı ile 3 hemşire alınacaktır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN