Güncel
Giriş Tarihi : 17-09-2015 18:00   Güncelleme : 17-09-2015 18:00

Ordu'ya OSKİ'den 63 milyonluk su yatırımı

ORDU (AA) - Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, "1,5 yılda Ordu'ya OSKİ tarafından 63 milyonluk su yatırımı kazandırıldı" dedi

Ordu'ya OSKİ'den 63 milyonluk su yatırımı

ORDU (AA) - Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, "1,5 yılda Ordu'ya OSKİ tarafından 63 milyonluk su yatırımı kazandırıldı" dedi.

Yürük, Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yürük, toplantıda, OSKİ'nin kuruluş süreci, kurumsallaşma, abone, gelir ve yatırım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

OSKİ'nin yeni kurulan idareler içerisinde en hızlı su ve kanalizasyon idaresinden biri olduğunu vurgulayan Yürük, "İşimizi biliyoruz ve takımımızı da işini bilen bir ekipten oluşturmak istedik. Dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesinin bağlı kuruluşu olan OSKİ'nin başında işini bilen, büyükşehir tecrübesi olan, konusunda uzman bir ekip ile Ordululara hizmet vermektedir" dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana normal devlet memuru zihniyetiyle asla çalışmadıklarını aktaran Yürük, "Cumartesi, Pazar günleri dahi çalıştık ve 17.00'da, 'iş bitti' deyip çıkmadık. Biz devlet memuruyuz ama kurumsal, özel şirket anlayışı ile araziye gitmeler, yoğun değerlendirme, görüşmeler yaptık. Masasında oturan bir ekip asla değiliz. Memleketimize güzellikler kazandırmak istiyoruz ama çok çalışarak. Planlı, programlı, prensipli çok çalışarak kaybedecek zamanımız olmadığını biliyoruz. Tecrübeli ekiplerimizle buna gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Yürük, Ordu'da OSK'nin 1,5 yılda 63 milyonluk su yatırımı kazandırdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"1.5 yılda Ordu'ya OSKİ tarafından 63 milyonluk su yatırımı kazandırıldı. 12 içme suyu arıtma tesisi, 3 atık su arıtma tesisi, 3 bin 850 metre kanalizasyon hattı, 562 bin 473 metre içme suyu hattı ile 1,5 yılda Ordu'dan Ankara'ya kadar içme suyu boru hattı, 52 adet 4 bin metre küp kapasiteli yeni içme suyu deposu Ordulu hemşehrilerimize kazandırıldı. Tüm bu yatırımlar ile birlikte 7 adet su alma yapısını da inşa ederek Ordu'ya 2015 yılında bu projeleri kazandırmış olduk."

adminadmin