Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-08-2017 16:16   Güncelleme : 07-08-2017 16:16

Osman Genç: Hedef, marka şehir samsun

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının yapısını oluşturmaktadır. Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz" dedi.

Osman Genç:  Hedef, marka şehir samsun

Her Pazartesi günü gerçekleştirdiği Müdürler Toplantısında, belediye tarafından yürütülmekte olan projeleri masaya yatıran Başkan Osman Genç, bu hafta da Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile toplantıda biraraya geldi. Belediye tarafından yapımı devam eden ve yapılacak olan projelerin değerlendirildiği toplantıda, Başkan Genç, insanların yaşam konforunu artırıcı yatırımlar yaptıklarını belirterek, uyguladıkları projelerle sadece bugünün değil, yarının da planlamasını yaptıklarını söyledi.

‘HEDEF, MARKA ŞEHİR SAMSUN’

AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna uygun çalıştıklarını belirten Başkan Genç, "2023 hedefleri doğrultusunda şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. 2023'te bir çok şehir marka şehir olacak. Biz de şehrimizi 2023 vizyonuna uygun bir marka şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Çünkü biz hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz. 2023'te halkın yaşam standardı yükselmiş, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir şehir hedefliyoruz" dedi.

‘VİZYONSUZ ŞEHİR YARIŞAMAZ’

Marka şehir olmak için vizyonun önemine işaret eden Başkan Genç, “Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Samsun’un bu yarışın içerisinde olması için mutlaka bir vizyonu olması gerekiyor. Çünkü bugünün dünyasında ve Türkiye’sinde vizyonu olmayan şehirler ayakta kalamaz ve yarışın içerisinde yer alamaz. Yarının şehrini oluştururken bugünden bu vizyonu kararlılıkla uygulamalıyız. Canik’te yaptıklarımız hep bu anlayış, bu hedef doğrultusundadır” diye konuştu.

‘HEDEFE KATKI SAĞLIYORUZ’

Canik'te her alanda yaptıkları yatırımlarla Samsun’un ve Türkiye'nin büyüme hedefine de katkıda bulunduklarını dile getiren Başkan Genç, "Bizim işimiz halkı memnun etme sanatıdır. Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve Sayın Başbakanımızın rehberliğinde AK Parti belediyeciliğine uygun olarak sosyal belediyeciliğin yanısıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz" şeklinde konuştu.

‘7’DEN 77’YE HİZMET’

Geride kalan 13,5 yılda Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlara ve yaşlılara olmak üzere 7’den 77’ye herkese yönelik sosyal, kültür, sanat, eğitim, spor gibi birçok proje gerçekleştirdik. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz. Uyguladığımız projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının çerçevesinin yapısını oluşturmaktadır. Kısacası sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

adminadmin