Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-02-2017 08:39   Güncelleme : 22-02-2017 08:39

Osman Genç, Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz

​Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda şehrimizi ortak akılla, birlikte daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Osman Genç, Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz

Her hafta Salı günleri vatandaşlarla Halk Günü'nde biraraya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta da buluştuğu Caniklileri dinledi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yer aldığı Halk Günü'nde vatandaşların istek, öneri ve talepleriyle tek tek ilgilenen Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak hükümetin gelecek vizyonuna uygun projeler ürettiklerine vurgu yaptı.

'SAMSUN BİZİM EVİMİZ'

Kimlikli şehirlerin, yaşadığı yeri evi olarak görenlerin gayretleriyle güzelleşeceğini belirten Başkan Genç, "Samsun bizim evimiz. Biz lokal değil, bütüncül bir gelişmeden yanayız. Yani Canik'in sadece merkezini değil, kırsal mahallelerimizin de gelişmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle o hafta boyunca ulaşamadığımız uzak bölgelerimizdeki halkımızla her salı biraraya geliyoruz. Yerel yönetimlerin gücü yaptıkları hizmetlerin etkili, ihtiyaca cevap veren, marka şehir kimliğine uygun ve ihtiyaç tespitiyle doğru orantılı olmasıyla ilişkilidir. Bu nedenle halk günlerini önemsiyoruz" dedi.

'HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARDIK'

Canik Belediyesi olarak hükümetin gelecek vizyonuna uygun projeler ürettiklerine vurgu yapan Genç, "AK Parti hükümetimiz özellikle çocuk, gençler, kadın ve engellilerimiz gibi dezavantajlı kesimlere özel önem veriyor. Biz de Canik Belediyesi olarak çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve engellilerimiz için bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. Yeni neslin inşası için eğitime bugüne kadar 38 milyon liralık yatırım yaptık. Çocuk, genç ve kadın dostu merkezler inşa ettik. Bunları halkımızla birlikte başardık" diye konuştu.

'HERKESİN SÖZ SÖYLEME HAKKI VARDIR'

Samsunluluk ruhunun önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Farklı yerlerden gelmiş olabiliriz, ancak aynı şehrin havasını soluyoruz, aynı şehirde yaşıyoruz. Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu şehir hepimizin ve herkesin Samsun'un ileriye taşınması noktasında söz söyleme hakkı vardır. Bu bakımdan halkımızın söyleyeceği sözler, vereceği fikirler bizim için önemli" şeklinde konuştu.

 

adminadmin