Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2015 14:38   Güncelleme : 30-04-2015 14:38

Özdemir Erdoğan’la Kartal’da Müzik Şöleni

Kartal’da sahne alan ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı

Özdemir Erdoğan’la Kartal’da Müzik Şöleni
Kartal’da sahne alan ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan Özdemir Erdoğan, unutulmaz şarkılarını Kartallı müzik severler için seslendirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören konsere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz, Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Meclis üyeleri, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile çok sayıda Özdemir Erdoğan hayranı Kartallı müziksever katıldı.
Kartal Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem konserlerle Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan Özdemir Erdoğan, unutulmaz şarkılarını Kartallı müzikseverler için seslendirdi. Hayranları sanatçının gece boyunca söylediği şarkılara coşkuyla eşlik ettiler. Türk müziğinde kendine has tarzı ve duygu dolu sesi ile büyük beğeni toplamış usta sanatçı Özdemir Erdoğan veridği konserde dinleyicilerine tam anlamıyla nostalji ve duygu dolu bir gece yaşattı.
Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal kültür ve sanatın merkezi haline gelmiştir. Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazı kültür ve sanattır. Kültür ve sanata desteğimiz devam edecek. Değerli usta sanatçımız Özdemir Erdoğan’a bu çok değerli konseri için teşekkür ediyor. Siz değerli müziksever ve Özdemir Erdoğan hayranlarına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek usta sanatçı Özdemir Erdoğan’a plaket takdim etti.
Konserinde "Hayat Sevince Güzel, Baharda Kuşlar gibi, Sevdim seni bir kere, Bahar çiçeği gibisin sevgilim, İkinci Bahar" gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, şarkılar arasında dinleyicileriyle sohbet ederek, anılarını paylaştı, kendisine eşlik eden dinleyicilerin performansı için teşekkür etti.
Konser sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sanata ve sanatçıya verdiği destek için teşekkür eden sanatçı, "Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi sahnesinde ilk kez konser verdim. Düzenleyenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Usta sanatçı Özdemir Erdoğan duygu ve müzik dolu gecenin sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
adminadmin