Güncel
Giriş Tarihi : 02-04-2015 17:00   Güncelleme : 02-04-2015 17:00

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde kitap okuma etkinliği yapılacak

RİZE (AA) - Genç Memur-Sen İl Başkanlığınca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde kitap okuma etkinliği yapılacak

RİZE (AA) - Genç Memur-Sen İl Başkanlığınca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek.

Genç Memur-Sen İl Başkanı İsmail Karaosman, yaptığı açıklamada, Memur-Sen Konfederasyonunun gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı kitap okuma eylemleri gerçekleştirileceğini belirtti.

Karaosman, 3 Nisan Cuma günü yapılacak kitap okuma eylemlerinde, "üniversitelerin yakanların, yıkanların, kıranların değil, ilmin, irfanın ve hikmetin peşinde koşan çağın soylu gençliğinin yuvalarıdır" vurgusunun yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz üniversitelerimizi bilim yuvaları olarak görüyoruz. Gençlerin eğitim yuvalarıdır. Buralar ancak gençlerimiz sayesinde gelişir ve ilerler. Kötü fikirli, kötü amaçlı ve yanlış yolda olan art niyetli insanların kötü emellerine asla maşa olmamalarını istiyoruz. Gençlerimizi etkinliğe bekliyoruz."

adminadmin