Teknoloji
Giriş Tarihi : 01-11-2022 18:02   Güncelleme : 01-11-2022 18:06

Roll Up Banner

Roll Up Banner

En pratik tanıtım malzemeleri arasında yer alan roll up banner çok kısa sürede kurulup toplanması ile tanınmaktadır. Birkaç dakika içerisinde kurulabilen bu reklam panosu aynı süre içerisinde toplanıp özel çantasına yerleştirilmektedir. Roll up adı verine sağmak sistemle çalışan bu tanıtım panosu çeşitli kurumlarda, fuarlarda ve tanıtım organizasyonlarında kullanılmaktadır. Alüminyum alt mekanizma çubuklarla sabitlenerek bez afiş bu çubukların arasına yerleştirilir. Böylece ayakta duran mekanizma üzerinde reklama afişi yer alır.

Roll up banner tanıtım afişinde kullanılan bez kaliteli ve baskısı sudan etkilenmeyen bir bezdir. Bu bez vinil adı verilen ve makinede yıkanarak kullanılabilen bir kumaş çeşididir. Bu kuşam üzerine özel makinelerle reklam tasarımının baskısı yapılmaktadır. Bu baskı sonrasında ortaya çıkan reklam roll up pano üzerine takılarak kullanılmaktadır.

Roll Up Banner Çeşitleri

Roll up banner reklam dünyasının son zamanlarda en çok kullandığı tanıtım ürünüdür. Bu sistem çok rahat bir şekilde kurularak istenildiği zaman toplanmaktadır. Özel çantası sayesinde de rahat bir şekilde taşınmaktadır. Bu modelleri incelemek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/kategori/rollup-banner/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN