Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2019 14:11   Güncelleme : 19-03-2019 14:11

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Salih Şen’den 19 Mayıs İlçesine Ziyaret

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Salih Şen’den 19 Mayıs İlçesine Ziyaret

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen 19 ilçesinde teşkilat mensupları kahvaltıda bir araya geldi.
 Toplantıya katılan herkese teşekkür eden Şen seçime sayılı günler kaldığını belirterek şunları söyledi:
 "Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz ve çalışıyoruz. İlçelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Tabi sizler de aynı şekilde Ondokuzmayıs ilçemizde bu çalışmaları yürütüyorsunuz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını 12 gün sonra almış olacağız. Rabbim bu çalışmalarımızı hayırla sonuçlandırsın. Seçim sathında çalışırken önceki seçimlere göre kıyasladığımızda bizlere karşı çok daha fazla ilgi olduğunu görüyoruz. Bütün karalamalara ve iftiralara rağmen halkımız Milli Görüşe ve Saadet Partimize teveccüh gösteriyorlar. Biz de inşallah bu teveccühle yetkiyi aldığımızda halkımızın bizlere vereceği vazifeyi en iyi şekilde yapacağız." dedi.
 Salih Şen mesleğinin İnşaat Mühendisliği uzmanlık alanının ise Yerel Yönetimler ve Alternatif Belediyecilik olduğunu belirterek:

"Tabi bunlar etiketlerimiz. Ancak bu vasıflarımızı kullanabilmemiz ve halkımızın hizmetine sunabilmemiz için halkımızın bizleri desteklemesi ve bizlere olan bu yoğun ilginin oya dönüşmesi lazım. Gördüğümüz kadarı ile bu seçimde bizlere olan destek de ciddi manada artacak. Her ne kadar biz kendimizi anlatsak da maalesef seçim sathında medya tarafından lanse edilen ya da ettirilen bir algının oluştuğunu üzülerek görüyoruz. Bir broşürü vatandaşımıza uzattığımızda bizim bir ittifak içerisinde olduğumuzu sandığını ancak gerçekte böyle olmadığını gördüklerini belirtiyorlar. İşte bu yüzden hem bize hem size hem de tarafsız medyamıza büyük bir görev düşüyor. Bizim Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde kendi logomuz ve adaylarımızla seçime girdiğimizi her kesime anlatmak ve bu karşı propagandayı yıkma zorunluluğumuz var. Halkımızla birebir görüştükten sonra da bu algıyı inşallah yıkıyoruz, ve yıkacağız. Bununla beraber halkımıza projelerimizi de en iyi şekilde anlatmak ve gönüllerini kazanmak mecburiyetindeyiz. Allah çalışmalarımızda hepimizin yardımcısı olsun. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz, ve inşallah göreve geldiğimizde hem Samsun Büyükşehir Belediyemizi hem de ilçe belediyelerimizi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmış olacağız." dedi.

adminadmin