Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-02-2019 15:08   Güncelleme : 06-02-2019 15:08

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Salih Şen’den İlk Açıklama

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Salih Şen’den İlk Açıklama

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Salih Şen, partisine ve kendisine gönderilen yoğun tebrik mesajlarına teşekkür etti.

PROJELERİMİZLE YARIŞACAĞIZ

Dürüst başkan dürüst yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını söyleyen Salih Şen, ‘’Genel Başkanımıza, Partimizin kıymetli mensuplarına ve bize tebrik ve destek mesajları gönderen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Samsun için projelerimizi ortaya koyacağız. Projelerimiz ile yarışacağız. Samsun’umuzu hak ettiği noktaya taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz.’’dedi.

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI

Yapılacak seçimlerin şehrin kaderini belirleyen önemli bir seçim olduğunu belirten Şen, ‘’31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz. Saadet Partisi olarak Samsunlu hemşerilerimize yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz şehrin bütün potansiyellerini harekete geçiren, yıkmadan yapan, adil bölüşümden yana olan, kardeşliği temel ilke edinen, ötekileştirmeyen, yaparken farklı fikirlere açık olan bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

adminadmin