Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-05-2017 08:35   Güncelleme : 08-05-2017 08:35

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Tek çıkış yolu d8’lerdir!

Samsun Haber - Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu(UDEF) ve Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 10. Uluslararası Öğrenci Buluşması kapsamında Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırları ziyaret etti.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu: Tek çıkış yolu d8’lerdir!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, İlçe Başkanları Toplantısı sonrası İlçe Başkanlarıyla birlikte Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu(UDEF) ve Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 10. Uluslararası Öğrenci Buluşması kapsamında meydanda ki farklı ülkelerin çadırlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

YERYÜZÜNDEKİ ADALETSİZLİKLER ADİL DÜZENLE SON BULACAK

Niyetlerinin renk, dil, ırk ayrımı yapmadan inançların özgürce yaşanabildiği bir dünya düzeni kurmak olduğunu ifade eden Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, ‘’Yeryüzünde bütün insanların huzur, barış, emniyet ve saadet içerisinde yaşabilmesi için müslümanların birlik ve beraberliklerini tesis etmeleri gerekmektedir. Yeryüzündeki haksızlıkları, zulmü, kan ve gözyaşını kuvveti üstün tutanların temin etmelerinin mümkün olmadığını hep birlikte gördük. Bu zulmün, kan ve gözyaşının müsebbibleri de onlardır zaten. Erbakan hocamız 11 aylık Başbakanlığında İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya’yı D8’lerin çatısı altında birleştirmiş ve sömürü düzenine bir alternatif ve çıkış yolu ortaya koymuştur. D8 projesinin devamında D60’lar, D160’lar vardır. Bizler bütün insanlığa saadet getirmek maksadını taşımaktayız. İnşallah, yeryüzündeki adaletsizliklere Adil Düzenin kurulmasıyla son verilecektir. Burada bu gençlerimizin yaptıkları çalışmalarda bizlerin bu ideale olan inançlarını daha da bir perçinlemektedir.’’dedi.  

adminadmin